Uluslararası METTA innovative ergonomics şirketi, dinamik ergonomiye sahip yeni bir YOGA koltuk modelini sundu. İleri teknoloji ve yapay zeka kullanılarak üretilen bu koltuk, iş yerinde konfor ve sağlık kavramını değiştirmeyi vaat ediyor.

YOGA koltuğu kullanıcılara sadece rahatlık değil, çok daha fazlasını sunuyor. Üst düzeyde konfor sağlaması ve omurga sağlığını desteklemesi, bilgisayar başında veya ofiste çok fazla zaman geçirenler için ideal bir seçim olacaktır.

Dinamik Yoga koltuğu özgün tasarımı ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Sandalyenin çelikten yapılmış esnek "omurgası" çeşitli hareketlere izin verir. Kullanıcılar omurgayı uzatıp bükebilir, çeşitli eğilimler yapabilirler. Bu özellikle masa başında çok fazla zaman harcayan insanlar için faydalı olacaktır çünkü bu tür hareketler kan dolaşımını ve genel refahı artırır.

“YOGA” adı bu koltuğun felsefesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Uzun süreli çalışma ortamlarında sağlığı ve üretkenliği korumak için gerekli olan uyum ve esnekliği sembolize eder.

Haber Sitesi Nasıl Kurulur? Detaylı Rehber Haber Sitesi Nasıl Kurulur? Detaylı Rehber

 adı verilen omurga dostu koltuklarının ilk deneme partisi 2022 yılında piyasaya sürüldü. İsviçre'de sertifikayı başarıyla geçti. Bundan sonra 2023 sonbaharında ürün seri üretime alındı. Almanya ve Japonya'dan mühendisler, performansını artırmak için çok sayıda test ve modifikasyon gerçekleştirdi.

Uluslararası "METTA innovative ergonomics" tüm insanlar için konforlu ve ergonomik bir yaşam için koşullar yaratmaya çalışmaktadır. Şirket, yapay zeka ve en son teknolojileri kullanarak kullanıcılarının konforunu artırmanın yanı sıra sağlığı da önemli ölçüde düzelten ürünler geliştiriyor.

Bu ürünlerden biri de çok boyutlu hareket sağlayan, işyerinde refahı ve üretkenliği artırmaya yardımcı olan YOGAkoltuklarıdır

Web sitesindeki konfigürasyon programında kendi koltuğunuzu tasarlayabilirsiniz: https://www.metta-germany.com.tr/constructor/

Editör: TUNAHAN ERTAN