Engelleyen Numarayı Nasıl Arayabilirim? Engelleyen Numarayı Arama

Yayınlama: 06.01.2021
Düzenleme: 03.05.2023 12:47
4.584
A+
A-

Eğer sizi engelleyen bir numarayı aramak istiyorsanız, yapabileceğiniz birkaç yöntem mevcuttur. İlk olarak, numarayı farklı bir telefondan arayabilirsiniz. Eğer numara size karşı bloke edildiyse, farklı bir telefondan arama yaparak bu engeli aşabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere beni engelleyen numarayı nasıl arayabilirim, Beni bloke eden bir numarayı nasıl arayabilirim, engelleyen numarayı arama gibi detaylardan bahsedeceğiz.

Engelleyen Numarayı Nasıl Arayabilirim? Engelleyen Numarayı Arama
Engelleyen Numarayı Nasıl Arayabilirim, Engelleyen Numarayı Arama, Engellenmiş Numara, Engelli Telefona Ulaşmak, Engelli Telefonu Arayabilmek, Engel Kalkmadan Aramanın Yolları, Engeli Kaldırmayan Telefona Nasıl Ulaşabilirim

Neyse ki sizin için, yalnızca bir numaradan değil, sizi engellediğinde bile belirli bir numarayı aramanıza izin veren basit bir numara var teléfono móvil aynı zamanda sabit hatlı bir telefondan.

Çok Faydalı Bilgi: VPN Nasıl Kurulur

1. WhatsApp Hesabınızı Silin ve Tekrar Kaydolun

  • WhatsApp hesabınızı yeniden oluşturarak engellemeyi kaldırabilirsiniz. Bundan sonra, WhatsApp’ta sizi engelleyen kişilerinizden birine hemen mesaj gönderebilirsiniz. Aşağıda verilen adımları takip edebilirsiniz.
  • Telefonunuzu alın ve üzerinde WhatsApp’ı açın. Ardından sağ üst köşedeki üç noktaya basın ve telefonunuzdan “ Ayarlar >> Hesap ” a gidin .
  • Artık orada “ Hesabımı Sil ” adlı bir seçenek görebilirsiniz . Üzerine tıklamayı unutmayın. Garip görünebilir, ancak hesabınızı telefonunuzda yeniden oluşturmak için buna ihtiyacınız var.
  • Burada “ ülkenizi seçmeniz ” (veya ülke kodunu girmeniz) ve uygun alanlara “ telefon numaranızı yazmanız ” gerekecektir .
  • Üç adımı da tamamladıktan sonra, “ kırmızı Hesabımı Sil düğmesine basın ”.
  • Şimdi WhatsApp’ı kapatın ve tekrar açın. Şimdi WhatsApp Hesabınıza ilk kez yaptığınız gibi kaydolun.

Buyrun! Artık tıkanıklığı aştınız. Artık sizi engelleyen birine WhatsApp’ta mesaj gönderebilirsiniz. Bunun olmasını istemiyorsanız, aşağıda verilen diğer 2 yöntemi takip edebilirsiniz.

2. WhatsApp Grubu ile Mesaj Gönderin

Tüm arkadaşlarınızla veya tanıdıklarınızla herkese açık bir gruba mesaj gönderemezsiniz, biliyorum. Bu yüzden yakın arkadaşınızdan sizin için bir WhatsApp grubu oluşturmasını isteyin. Ayrıca android cihazınızdan, iPhone’unuzdan, Android telefonunuzdan veya diğer cihazlardan sizi ve üye olarak mesaj atmak istediğiniz kişiyi kişi olarak eklemesini söyleyin.

Son olarak, ona gruptan ayrılmasını söyleyin. Bunu yaptığında, sadece siz ve o kişi grupta olacaksınız. Gruba gönderdiğiniz her mesaj sadece diğer üye veya sadece kişi tarafından okunabilir..

Onlara Diğer Uygulamalarda Mesaj Gönderin

Tıpkı WhatsApp gibi, telefon numarasını iletişim üssü olarak kullanabileceğiniz başka uygulamalar da var. Onlarla başka bir platformda bağlantınız olmasa bile, numarayı aramayı deneyebilirsiniz.

Not: Açıkçası, lütfen elinizdeki araçları kötüye kullanmaktan kaçının, çünkü bunu yaparken, sizinle iletişim kurmak için arzusu olmayan bir kişiyi “taciz etmenin” doğru olmadığını düşünmeden, kaçınılmaz olarak yanlış yapmış olursunuz. .  Ayrıca bir tür psikolojik şiddet oluşturabilir.

Bu nedenle, makalede yer alan talimatları yalnızca ve yalnızca gerçek ihtiyaç durumunda uygulamaya koymanızı öneririm.

Bir numaranın sizi engelleyip engellemediğini öğrenin

Başlangıç ​​olarak, sizi bloke eden bir numarayı nasıl tanıyabileceğinizi açıklamak istiyorum.

  • Aramaya çalıştığınız telefon numarası sadece bir kez ses çıkarır ancak sonra aramanın bağlantısı kesilir veya posta kutusunu dinleyerek bir sesli mesaj.
  • Aramaya çalıştığınız telefon numarası görünüyor sürekli meşgul, günün veya gecenin herhangi bir saatinde.

Yukarıdaki durumlar, bazı uygulamaların ve / veya telefon hizmetlerinin engellenen telefon numaralarını sesli postaya iletmesi nedeniyle oluşur.

Engelleyen Numarayı Arama Sonuç olarak, kendiniz de anlayabileceğiniz gibi, önceki satırlarda anlatılanlar ve bloke edilmiş bir numarayı aramaya çalıştığınızda genel olarak ne olduğu, ancak aynı zamanda çeşitli başka nedenlerle bir numara üzerinde yönlendirme etkinleştirildiğinde de olan şey belirlenen. rahatsız etmeyin işlevi etkinleştirildiğinde, alıcının telefonu kapatıldığında vb.

Yani yapabileceğiniz şey, yukarıda açıklanan koşullardan birinin orta-uzun bir süre boyunca ortaya çıkmasına bağlı olarak, numaranızın iletişim kurmaya çalıştığınız kişi tarafından bloke edilmiş olabileceğini değerlendirmektir. ama% 100 emin değilsin.

  Arama için AdSense (AFS) nedir? Başvuru nasıl yapılır?

Ancak, telefon numarasının engellenmesinin geri alınamaz bir durum olmadığını ve herhangi bir zamanda iptal edilebileceğini unutmayın.

Beni bloke eden bir numarayı nasıl arayabilirim?

Birinin telefon numaranızı gerçekten bloke edip etmediğini anlamanıza yardımcı olabilecek işaretlerin neler olduğunu anlayarak, şimdi sizi bloke eden bir numarayı nasıl arayabileceğinizi öğrenelim.

Kullanıyor olsanız da, aşağıda açıklanan her şeyi bulacaksınız. teléfono inteligente androidda yardımcı olur. iPhone (iOS), bir Windows Mobile cihazı veya sabit hatlı bir telefon, önemli değil, her durumda uygulanabilir.

Temel olarak, bunu yapmak için yeterli olduğunu unutmayın. arayan kimliğini gizle (kısaca, isimsiz olarak arayın) ve işte.

Bu şekilde aranacak kişinin telefonu numaranızı tespit edemeyecektir (yaptığınız aramaya numaranız değil, Özel numara o desconocido ve sonuç olarak onu filtreleyip bloke edilmiş bir numara olarak değerlendiremezsiniz bile.

Android’den

Akıllı telefon kullanıyorsunuz android ve “engellenen bir numarayı nasıl arayabilirim” diye merak mı ediyorsunuz?

Başlamak için cihazınızı alın, marcador ( klavye sayısal), düğmeye basın (…) sağ üstte ve açın konfigürasyonları.

Bir sonraki ekranda, Aramalar / Diğer> Diğer ayarlar, seçeneğe adım at Arayan Kimliği ve seçeneği seçin Gizli numara.

Not: Android’in çeşitli sürümlerinin dolaşımda olduğunu ve cep telefonu üreticilerinin sıklıkla işletim sistemine özelleştirmeler uyguladığını ve kullandığınız işletim sisteminin markasını, modelini ve sürümünü tam olarak bilmediğimi hesaba katarsak, size az önce verdiğim göstergeler olabilir cihazınız için biraz farklı. Başka bir deyişle, erişilecek menüler ve izlenecek adımlar her zaman aynıdır, ancak öğeler biraz farklı olabilir.

Şimdi, engellediğini düşündüğünüz kişinin telefon numarasını sayısal tuş takımından çevirerek veya kişiyi adres defterinden arayarak aramayı deneyin. Tahminleriniz doğruysa, sonunda klasik ücretsiz telefon sinyalini duyacaksınız ve umarım bir cevap da alacaksınız.

Bu nedenle, artık ihtiyacınız olmadığında numarayı gizleme seçeneğini devre dışı bırakmayı unutmayın. Bunu yapmak için yeniden açın marcadordüğmesine basın (…)içinde Ayarlar> Çağrılar / Diğer> Diğer ayarlar> Arayan Kimliği ve seç Numarayı göster.

Daha önce açıkladığım prosedüre bir alternatif olarak, sayısal tuş takımına erişerek ve aramak istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını kodun önüne yazarak arayan kimliğinin görüntülenmesini geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz. # yirmi bir # (Örneğin. # 31 # 1234567890 numarayı aramak istersen 1234567890). Ardından simgeye tıklayın yeşil kulaklık Aramayı başlatmak için.

İOS’tan

“Beni bloke eden bir numarayı nasıl arayabilirim?” ve sahip olduğun şey bir iPhone? Öyleyse şunu yapın: cihazınızı alın, ana ekrana gidin ve simgede durun konfigürasyonları (ekiple birlikte) sonra gidin telefon > Arayan kimliğini göster ve koy KAPALI öğenin yanında bulduğunuz anahtar kolu Arayan kimliğini göster.

Ardından, sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin numarasını doğrudan kişi listenizden alarak veya sayısal tuş takımıyla çevirerek aramayı deneyin. Çağrı başladıktan sonra ücretsiz telefon sinyalini duyarsanız, büyük olasılıkla numaranız gerçekten bloke olmuştur ve bu şekilde nihayet ilgili kişiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ardından, seçeneği AÇIK konuma getirerek arayan kimliğini göstermek için işlevi tekrar etkinleştirmeyi unutmayın. Ayarlar> Telefon> Arayan kimliğini göster.

Yukarıda belirttiğime ek olarak, lütfen uygulamaya basarak arayan kimliğinizi geçici olarak devre dışı bırakabileceğinizi unutmayın. telefon (yeşil arka plana ve beyaz kulaklığa sahip olan) ana ekranda, sesli olarak klavye sağ altta bulunur ve kodun önünde aramak istediğiniz kişinin numarasını çevirir # yirmi bir # (Örneğin. # 31 # 1234567890 numarayı aramak istersen 1234567890).

  Uşak’ta otizmli Çağrı Ayva TOGG otomobilin keyfini çıkardı

Windows Mobile’dan

Bunun yerine sahip olduğunuz bir cihazsa Windows MobileArayan kimliğinizi gizleyerek sizi engellediğini düşündüğünüz bir numarayı arayabilmek için aşağıdaki işlemleri yapınız.

Menüye git konfigürasyonları, seçin> Sistem > telefon ve aşağıda gösterilen ekranda seçeneği seçin Nadie açılır menüde Numaramı göster.

Şimdi, çeviricide numaranızı çevirerek veya aramayı doğrudan kişi listesinden ileterek engellediğinizi düşündüğünüz numarayı aramayı deneyin. Klasik ücretsiz zil sesini duyuyorsanız, muhtemelen engellenmişsinizdir ve alıcıdan bir yanıt alma olasılığınız yüksektir.

Artık ihtiyacınız kalmadığında, geri dönerek Arayan Kimliğini Gizleme özelliğini kapatmayı unutmayın. Ayarlar> Sistem> Telefon ve makaleyi seçme tüm açılır menüde Numaramı göster.

Ayrıca Windows Mobile söz konusu olduğunda, doğrudan sayısal tuş takımından kullanılacak özel kodu kullanarak arayan kimliğini gizleyerek bir numaranın sizi engelleyip engellemediğini öğrenebileceğinizi hatırlatırım.

Şimdi, çeviricide numaranızı çevirerek veya aramayı doğrudan kişi listesinden ileterek engellediğinizi düşündüğünüz numarayı aramayı deneyin. Klasik ücretsiz zil sesini duyuyorsanız, muhtemelen engellenmişsinizdir ve alıcıdan bir yanıt alma olasılığınız yüksektir.

Artık ihtiyacınız kalmadığında, geri dönerek Arayan Kimliğini Gizleme özelliğini kapatmayı unutmayın. Ayarlar> Sistem> Telefon ve makaleyi seçme tüm açılır menüde Numaramı göster.

Ayrıca Windows Mobile söz konusu olduğunda, doğrudan sayısal tuş takımından kullanılacak özel kodu kullanarak arayan kimliğini gizleyerek bir numaranın sizi engelleyip engellemediğini öğrenebileceğinizi hatırlatırım.

Başka bir hat alın

Yeni telefon hatlarını küçük ücretlere veriyorlar. Yeni bir telefon hattı alıp karşınızdakine mesaj atabilirsiniz. En azından mesajınızı okutmuş olursunuz.

Arkadaşa aratmak

Engelleyen Numara, Numaranız karşı taraf tarafından engellendiğine göre daha önceden nahoş şeyler yaşanmış ve sizinle ipler koparılmış demektir. Sizin sesinizi duymak istemeyen birine derdinizi anlatamazsınız.

Araya bir arkadaşınızı koyarsanız o sizin yerinize meramınızı ifade edebilir. Arkadaşınızın engellenme sorunu olmadığı için sizin adınıza ifadelerinizi iletebilecektir.

Ayrıca sizi engelleyen birine ısrarla ulaşmanın bedelinin aleyhinize savcılık kararıyla uzaklaştırma kararı çıkartılması olabileceğini de unutmayınız.

Bankadan para gönderin

Eğer bloke eden kişiye doğrudan ulaşmak mümkün değilse, banka yoluyla da iletişim kurabilirsiniz. Bu yöntemde, örneğin 1 TL gibi sembolik bir miktar göndererek açıklama kısmına mesajınızı yazabilirsiniz. Bu sayede, bloke eden kişinin dikkatini çekebilir ve sizinle iletişime geçmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Banka yoluyla mesaj göndermek, basit ancak etkili bir yöntemdir. Aynı zamanda güvenli bir yol olduğu için kişisel bilgilerinizin paylaşılmasına gerek yoktur. Ancak, bu yöntemi kullanırken dikkatli olmanız ve mesajınızı net bir şekilde yazmanız önemlidir. Ayrıca, bloke eden kişinin banka hesabını biliyor olmanız gerekmektedir.

Mail atın

Eğer bloke eden kişiye doğrudan ulaşmak mümkün değilse, mail yoluyla da iletişim kurabilirsiniz. Mail, etkili bir iletişim aracıdır ve sizi engelleyen kişiye ulaşmak için kullanılabilir. Ancak, mail yoluyla iletişim kurmak biraz eskide kalmış gibi görünse de hala işe yarar bir yöntemdir.

Ancak, unutmayın ki sizi engelleyen kişi size ulaşmak istemiyor olabilir. Bu durumda, ısrarcı davranmak veya kişinin özel hayatına müdahale etmek uygun değildir. Siz kendinize uygun bir yöntem seçerek bloke eden kişiye ulaşmaya çalışabilirsiniz ancak son karar her zaman bloke eden kişiye aittir ve sizin bu karara saygı göstermeniz gerekir.

Fake hesap açın ordan yazın

Yasal olmayan bir yöntemdir ancak en etkili yöntemlerden biridir. Fake hesap açarak örneğin sizi engelleyen kişinin instagram hesabı var siz de bir sahte bir instagram hesabı ile ona mesaj atabilir ona iletmek istediğiniz mesajı yazabilirsiniz.

Ax Medya
sağlık sitesi takipçi satın al |-| nakliyat |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi
evden eve nakliyat |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat |-| IGBT tabanlı kompanzasyon |-| şehirlerarası evden eve nakliyat