TFF ile Vivo ortasında 2 yıllık muahede

İmza merasimi Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Ekipler Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. TFF Lideri Nihat Özdemir, Vivo Türkiye Üst …

Yayınlama: 22.12.2020
10
A+
A-


İmza merasimi Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Ekipler Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. TFF Lideri Nihat Özdemir, Vivo Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Andrew Liu ve ulusal futbolcu Mert Günok törene çevrim içi katılırken, TFF Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu İdare Şurası Üyesi Alkın Kalkavan ve A Ulusal Futbol Kadrosu Teknik Yöneticisi Şenol Güneş ise Riva’da hazır bulundu.

İmza merasiminde konuşan Nihat Özdemir, milletlerarası bir marka ile kıymetli bir iş birliğine imza atmanın sevincini yaşadıklarını belirterek,  “Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Vivo, bugün atacağımız imzayla, gurur kaynağımız A Milli Takımımızın ve federasyonumuzun ana sponsoru ve ‘Akıllı telefon ortağı’ olacak. Bildiğiniz gibi milli kadromuzun muvaffakiyetleri, küresel şirketlerin de ilgisini çekmeye başladı. Federasyonumuz bugüne kadar daima dünyanın en değerli markaları ile yola çıktı. Birinci defa Çin menşeili bir iş ortağımızla çalışmanın heyecanını yaşayacağız. Son kuşak teknolojinin öncüsü Vivo ile bizleri çok kıymetli başarılara taşıyacağına inandığımız bir seyahate çıkıyoruz.” tabirlerini kullandı. 

Vivo’nun üç ay evvel aldığı Türkiye pazarına açılma kararının kendilerini çok kıymetli amaçlar için buluşturduğunu aktaran Özdemir, şöyle konuştu:

 “Güçlü bir markanın ülkemize verdiği bedel ve ulusal ekibimize takviyesinden ötürü çok memnunuz. Türk futboluna ilgileri ve takviyeleri için teşekkür ediyor, sponsor ailemize ‘Hoş geldiniz’ diyorum. Yaptığımız bu güç birliği, Dünya Kupası elemeleri ve EURO 2020 finalleri öncesinde millilerimize ekstra motivasyon kaynağı olacak. İş paydaşlığımız iki yılla başlıyor fakat bu birlikteliğin daha uzun periyotlar devam edeceğini umuyorum. Bütün dünya üzere ülkemiz de salgın sürecinin olumsuz tesirlerini yaşıyor. Lakin biz Futbol Federasyonu olarak bu süreci en güzel biçimde atlatmak için efor gösteriyoruz. Pandemiye rağmen A Milli Takımımızın EURO 2020 finallerine katılmasıyla birlikte sponsor gelirlerimizi yüzde 42 oranında artırdık. Bu süreçteki beşinci sponsorumuz Vivo oldu. Şenol Güneş hocamızın önderliğinde yazacağımız yeni muvaffakiyet öyküleriyle hem büyük gurur yaşıyor hem de Türk futbolunun önünü açacak yeni mutabakatlara imza atıyoruz. Yetenekli ve ortaya karakter koyan bir grubumuz var. ‘Bizim Çocuklar’a çok güveniyoruz.” 

A Ulusal Kadro’nun 2022 FIFA Dünya Kupası eleme kümesindeki rakipleriyle ilgili de konuşan TFF Lideri, “Önümüzdeki mart ayı ile birlikte 2022 Dünya Kupası heyecanını yaşamaya başlayacağız. Elemelerde, Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık ile eşleştik. Grup birincisi olarak finallere katılmayı çok arzuluyoruz. En güçlü rakiplerimiz olarak Hollanda ve Norveç’i görüyoruz. Elemelere bu iki kadroyla arka arda oynayacağımız maçlarla başlayacağız. İki ülkeyi daha evvelki yıllarda yendik, tekrar yeneceğimize inanıyorum. Başka rakiplerimizi de asla hafife almayacağız ve bu kuvvetli kümeden çıkmak için elimizden gelenin en güzelini ortaya koyacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

“Finallerin birinci kere Orta Doğu’da yapılacak olması, kupanın dost ülke ve stratejik ortağımız Katar’da düzenlenmesi, bizler için farklı bir kıymet taşıyor.” diyen Özdemir, “İnşallah 2018 Dünya Kupası’nın sponsorlarından, 2022 Dünya Kupası’nın da destekçisi olan yeni iş ortağımız Vivo ile birlikte Katar’da yerimizi alacağız. Tüm motivasyonumuz, tüm çalışmalarımız, 2021 ve 2022 yılında Türk futbolunun Avrupa’da ve dünyada başarılarıyla konuşulması içindir. Birlik ve beraberlik içerisinde, halkımızın takviyesi ve sponsorlarımızın itici gücüyle bu amaçlarımıza ulaşacağız.” tabirlerini kullandı.  

  Olaylı derbi olacak... Burak Yılmaz'dan şok açıklamalar

Özdemir, konuşmasını “Son olarak da Kovid-19 tedavim sürecinde, beni yalnız bırakmayan, arayan, soran, ileti atan ve ileti yayımlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle, başta sıhhat çalışanlarımız olmak üzere bu çabada tüm ülkemize muvaffakiyet diliyorum. Bu muahedeyi sağlayan başta idare heyeti üyem, kardeşim Alkın Kalkavan ve tüm grubuna de teşekkürlerimi sunuyorum.” kelamlarıyla tamamladı. 

Şenol Güneş: “Bu muahede berbat periyotta güzele gittiğimizin işaretidir” 

A Ulusal Grup Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, çok değerli bir muahedeye imza attıklarının altını çizerek, “Yepyeni bir güne başlıyoruz. Güneş doğudan doğar orada erken doğudu için yeni yeni ışıklarını buraya alıyoruz. Asya’yı Avrupa’ya bağlayan bir ülke olarak kıymetli bir yerde bulunuyoruz. EURO 2020 için yeni bir heyecan duyuyoruz. 2021 haziran ayında yapacağımız turnuvaya yeni bir sponsorla başlamak durumundayız. Büyük bir marka ile daha güçlü olacağımızı düşünüyoruz. Vivo’nun Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’nın sponsoru olduğunu biliyoruz.” sözlerini kullandı. 

Vivo’nun büyük bir Çin markası olduğunu aktaran ve ulusal ekibin 2002’deki dünya üçüncülüğünde Çin maçının önemini vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

“2002 yılında Çin’le yaptığımız maç sonrası kümelerden çıkmış, yepisyeni bir ufuk açılmış ve dünya üçüncüsü olmuştuk. Dünya Kupası elemelerine başlarken, Avrupa Şampiyonası öncesi bize olan dayanağına teşekkür ediyorum. Türkiye’nin futbol alanındaki muvaffakiyetinin ne kadar değerli olduğunu bir sefer daha göruyoruz. Burada liderimiz ve Alkın Bey’e teşekkür ediyorum. Oyuncu arkadaşlarımızın da bunda çok büyük katkısı var. Memleketler arası sponsorları ülkemize sponsor olarak katma imkanımız oldu. Bunu döviz olarak alma bahtımız var. Beş ana sponsoru katmış olduk 2020 yılında, iki de mevcut sponsorumuz var. Bu muahede makus periyotta uyguna gittiğimizin işaretidir. Kimse durup dururken bir kadroya bu türlü destek olmaz. İnşallah bu birlikteliğimiz daha hoş günleri getirir. Hem Dünya Kupası elemelerinde hem de Avrupa Şampiyonası’nda başarılı oluruz.”

Ulusal futbolcu Mert Günok ise “EURO 2020 ve Dünya Kupası öncesinde gösterdikleri dayanak bize başka güç verecek. Dünyanın sıkıntı günlerden geçtiği günlerde ulusal kadroya verdikleri takviye çok kıymetli. Vivo ile birlikte umarım başarılı turnuvalar geçiririz.” halinde konuştu. 

Andrew Liu: “Önümüzdeki iki yıl boyunca Türkiye’nin ana sponsoru olmak bizi heyecanlandırıyor”

Vivo Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Andrew Liu, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) atlatan TFF Lideri Nihat Özdemir’e geçmiş olsun dileklerini ileterek kelamlarına başladı. 

Vivo’nun 1985 yılında ‘Daha lokal, daha global’ ideolojisiyle kurulduğunu, şu an 40’tan fazla ülkede faaliyet gösterdiğini ve bölümün birinci 5 markasından biri olarak 370 milyon kullanıcıya ulaştığını belirten Liu, şunları söyledi:

“Dünyanın dört bir yanında markamızı tanıttık. Kendimizi Türk halkına tanıtırken, Türkiye’nin toplumsal ve kültürel dokusunun bir kesimi olurken, bizi harekete geçiren tekrar Türkiye’ye bağlılık ve yerelleştirme yaklaşımımızdır. Bu hoş ülkeye ve beşerlerine Ağustos 2020’de markamızı sunmanın gururunu yaşadık. Bugün adanmışlığımıza yönelik somut adımımızı atıyoruz. Türkiye kadar eşsiz ve canlı bir pazarın dinamiklerini anlamak için elimizden gelenin en düzgününü yapacağız. Bugün çok özel bir gün. Vivo, TFF, Türkiye A Ulusal Erkek Futbol Kadrosu ve Türk sporu için çok kıymetli bir gün. TFF ile önümüzdeki 2 yıl boyuncu bizi ana sponsor ve tek resmi akıllı telefon ortağı, daha da değerlisi A Ulusal Takım’ın güvenilir ortağı yapacak bir mutabakat imzalıyoruz.

  Galatasaray'ın kalecisi, Muslera ve ailesi Türkiye'yi terketti

Önümüzdeki iki yıl boyunca Türkiye’nin ana sponsoru olmak bizi heyecanlandırıyor. 2018 FIFA Dünya Kupası ve 2022’nin resmi sponsoruyuz. Geçen ay da EURO 2020’ye sponsorluğumuzu duyurmuştuk. A Ulusal Kadro’nun asla pes etmediğini ve her vakit dev oynadığını biliyoruz. Özveri, yürek ve muvaffakiyete olan inancıyla milyonlara ilham veriyor. Bu sponsorluk ile bu mükemmel ülkede ağırlanmaktan büyük memnunluk ve onur duyuyoruz. Bu seferki iş birliğimizden Türk halkının bizleri daha düzgün tanımasını diliyoruz. TFF’de bunu mümkün kılan Nihat Özdemir ve idare heyetine, Vivo’daki meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Haydi dev oynayalım.”  

Alkın Kalkavan: “Yeni sponsorlarımızın da olacağını şimdiden söyleyebilirim”

Vazifeye geldiklerinden bu yana dalların en uygun ve yenilikçi markalarıyla iş birlikleri yaptıklarını vurgulayan Alkın Kalkavan, “Pazarlama stretijimizin gereği mutabakatları iki tarafın da kazanacağı ticari bir iştirak olarak görüyoruz. Kimsenin iddia edemediği zorluklarla uğraş ettiğimiz 2020 yılını böylesine kıymetli bir muahede ile kapatıyoruz. Yeni sponsorumuz Vivo, akıllı telefon teknoloji bölümünün en değerli temsilcilerinden biri. Ülkemize çok yeni giriş yapan Vivo markası ile iş birliğinden memnunluk duyuyoruz, futbolumuza milletlerarası bir marka daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Vivo’nun vereceği takviyeler bizleri daha güçlü kılacak. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyorum.” tabirlerini kullandı. 

Ulusal kadronun genç ve heyecan verici yapısının kendilerini de teşvik ettiğini lisana getiren Kalkavan, “Pandemi başladığından bu yana Vivo anlaşmasıyla beraber 5 yeni marka ile sponsor iş birliği yaptık. Muahedesi biten 2 ortağımızla da mutabakatımızı yeniledik. UEFA’nın raporlarına nazaran bu periyotta sponsorluklarımızı korumakla kalmayıp, 5 yeni marka ekleyen tek federasyon olduğumuzu da sizlerle paylaşmak isterim. Bu gururu yaşatan ortaklarımıza teşekkür ederiz. TFF olarak değişen pazarlama dünyasına ahenk sağlayan yenilikleri de süratlice hayatımıza geçirdik. Türkiye’nin en değerli dijital ajanslarından biriyle paydaşlık yaptık. Önümüzdeki devirde başlattığımız dijital dönüşüme devam ediyor olacağız. Sponsorlarımızın yatırımlarını dijital ortamda geri alabildikleri sonuçları, kendileri ile her an paylaşabilir durumdayız. İş ortaklarımızdan ve UEFA’dan aldığımız geri dönüşler hakikat yolda olduğumuzu gösteriyor. Vivo’ya bir kere daha ortamıza beğenilen geldin der iş birliğinin iki markaya da iyi olmasını dilerim. EURO 2020’ye gidiyor olmamız elimizi güçlendirdi. İnşallah Dünya Kupası’nda da bu başarıyı yakalarsak ulusal kadrolarımız için bazı dallarla görüşmelerimiz var. Oradan gelecek mutabakatlarla yeni sponsorlarımızın da olacağını şimdiden söyleyebilirim. ” değerlendirmesinde bulundu. 

Ax Medya
sağlık sitesi takipçi satın al |-| nakliyat |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi
evden eve nakliyat |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat |-| IGBT tabanlı kompanzasyon |-| şehirlerarası evden eve nakliyat