8 saat önce ESKİŞEHİR
8 saat önce ESKİŞEHİR

Eskişehir Çevreyolu üzerinde, Köfteci Yusuf karşısında meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Araçların ağır hasar aldığı kazada yaralılar hastaneye kaldırılırken, trafik bir süre aksadı.

1 gün önce ESKİŞEHİR
1 gün önce MANŞET HABER

Ankara TUSAŞ Tesislerine terör saldırısı sonucu 4 şehit 14 yaralı var.

2 gün önce Araba

Eskişehir Yenibağlar'daki Ülkü İlkokulu önünde her akşam, veliler araçlarını park ederek yolu kapatıyor ve trafiği kilitliyor. Ters şeride geçmek zorunda kalan araçlar kazaya davetiye çıkarıyor.

2 gün önce ASAYİŞ

Eskişehir Şahin Caddesi’nde bagajları açık şekilde çevreye rahatsızlık veren şahıslar, polis müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Şahıslar, araçlarının bozulduğunu iddia etse de emniyet güçleri şehirde huzuru sağlamak için müdahalede bulundu.

2 gün önce Alkol

Eskişehir’in Adalar Caddesi’nde alkollü bir kişi tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda bir şahıs yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

2 gün önce Trafik Kazaları

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 kişi sıkıştı. TIR'ın altında kalan otomobilden itfaiye ekipleri tarafından titizlikle çıkarılan yolcu ve sürücü hastaneye kaldırıldı.

2 gün önce Terör

Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişiminin sorumlusu olduğu gerekçesiyle ABD’den iadesini istediği Fethullah Gülen 83 yaşında öldü.

3 gün önce ASAYİŞ

KYK yurdu önünde devriye gezen polis ekiplerinin sadece görevlerini yaptıkları anlaşıldı.

SPONSORLU İÇERİK
yazı | yazı| ax medya ertanhaber radyo | polo trendyol | jack jones