Sakarya-Osmaneli-Bilecik güzergahında büyük bir kaza meydana geldi. Trafik tamamen durdu ve olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralıların durumu ve kazanın nedenine ilişkin detaylar henüz netleşmedi. Ekiplerin olay yerindeki müdahalesi devam ediyor. 

Motosiklet sürücüsü yayaya bilerek çarptı, o anlar kameralara yansıdı Motosiklet sürücüsü yayaya bilerek çarptı, o anlar kameralara yansıdı

3 ayrı mevkiide kaza meydana geldi

Sakarya-Bilecik, Osmaneli-Bayırköy arasında çeşitli noktalarda zincirleme trafik kazaları meydana geldi. Toplamda 7 aracın karıştığı kazalarda, ölen kimsenin olmadığı, ancak 3 kişinin yaralandığı bilgisi alındı. Kazalardan birinde, bir tır ile aracın çarpıştığı Karayolları yetkilileri tarafından haber merkezimize iletildi. Yaralılar için ambulanslar olay yerine sevk edildi. Kazalar nedeniyle bölgede trafik akışı aksadı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Karayolları çalışmalarını sürdürüyor

Karayolları trafiğin açılması ve akışın sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. 3 ayrı kazaya çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Editör: TUNAHAN ERTAN