Katıldığı bir tiyatro galasında kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavi gören ünlü oyuncuüMuhlis Asanühayatını kaybetti. Yoğun bakımda tedavi gören Muhlis Asan'ın vefatını sosyal medyadanüpaylaşanüOrhan Aydın, “Ah canım kardeşim Muhlis Asan ah... Çok üzgünüm.. Böyle olmamalıydı.. Toprağın çiçekler kokacak..” dedi..

17 Ocak'taüŞişliüCemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde sahnelenen bir tiyatro oyununun galasına davet edilen oyuncuüMuhlis Asan, oyun öncesi kalp krizi geçirdi..

Galaya katılan Muhlis Asan, bir süre sonra kendini iyi hissetmediğini belirterek arkadaşlarına,ü"Kendimi iyi hissetmiyorum, oyuna kalamayacağım"üdiyerek salondan ayrılmıştı.Galadan ayrıldıktan sonra ablasıyla birlikte yaşadığı eve dönen Muhlis Asan, bir süre sonra fenalaşmış; kaldırıldığı hastanede yapılan kontroller sonucu kalp krizi geçirdiği öğrenilmişti.

Yoğun bakımda tedavi gören Muhlis Asan'ın vefatını sosyal medyadan paylaşanüOrhan Aydın,ü"Ah canım kardeşim Muhlis Asan ah... Çok üzgünüm.. Böyle olmamalıydı.. Toprağın çiçekler kokacak.."üdedi..

Editör: TUNAHAN ERTAN