Steam popüler oyun platformunun indirime girmesini bütün oyuncular uzun süredir bekliyordu. Steam 'Yaz İndirimleri'nin başlayacağı tarih netlik kazanmaya başladı. Steam oyun platformunda yaklaşık 30 bini aşkın oyun bulunuyor. 2020 'Steam Yaz İndirimleri' oyun platformları yüzlerce oyunun indirime girmesi bekleniyor. Peki indirime girmesini beklediğimiz Steam Yaz İndirimleri 2020 ne zaman başlayacak ve tam olarak kaç gün sürecek? İşte steam oyun platformunda indirime girmesini beklediğimiz oyunlar ve tarihi..(steam yaz indirimleri)

Steam oyun platformlarının her yıl yaz aylarında yaptığı indirimler ile adından sıkça söz ettirirdi. Bu yıl yapacağı indirimin ne zaman olacağı merak konusu oldu.30 Bini aşkın oyuncu platformu bekliyor. Geçtiğimiz kış indirimleri Aralık-Ocak aylarında gerçekleştirilmişti, bu sene yaz indirimlerinin de Haziran ayında yapılması bekleniyor oyuncular bekleme süreci içerisinde.

Steam yaz indirimleri başladı mı? Hangi tarihte başlayacak? Yaz steam oyun festivali ne zaman?(steam yaz indirimleri)

Geçtiğimiz yıl indirim tarihi baz alındığında Steam yaz indirimlerinin 23 ya da 25 Haziran tarihleri arasında başlayacağı tahmin ediliyor. Valve, 2020 Yaz Steam Oyun Festivali'nin 9 – 14 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini duyurmuştu ancak etkinlik tarihinde değişikliğe gidildi. Valve, yayınladığı açıklamada Steam etkinliğinin bu yaz sürümünün 16 Haziran – 22 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu.(steam yaz indirimleri)

Editör: TUNAHAN ERTAN