Pubg Mobile Durduruldu Hatası çözümü... Öncelikle PUBG Mobile uygulamasının yeni bir güncellemesi olup olmadığını kontrol ediniz. Yeni güncelleme geldiğinde dosya yapısı değiştiğinden kritik güncellemelerden sonra PUBG mobil açılmaya biliyor. Yeni güncelleme geldi ise öncelikli olarak güncellemeyi tamamlamanızı öneriyoruz. Destek Bağlantısı

PUBG Mobile Güncelleme işlemini bitirdikten sonra uygulamayı yeniden açmayı deneyin hala açılmıyor ise PUBG mobile geçmişi temizleme işlem için aşağıdaki adımları uygulayınız.

  • Ayarlar – Uygulamalar – PUBG Mobile uygulamasını seçiyoruz
  • Açılan ekranda Verileri ve Ön bellek temizle seçenekleri ile uygulama ön belleğini temizliyoruz.
  • Verileri temizledikten sonra PUBG Mobile uygulamasını açın ön ayarlar yeniden yapılandırılacaktır. Daha sonra oyun açılacaktır
Pubg Mobile Durduruldu Hatası
Pubg Mobile Durduruldu Hatası

Çözüm 1 – Telefonunuzu Yeniden Başlatın

Bazen, akıllı telefonunuzun yeniden başlatılması, telefonunuzu kendine getirecektir. Aynı numarayı PUBG Mobile için de uygulayabiliriz.

  1. Güç düğmesiniübasılı tutun .
  2. Yeniden Başlat üzerine dokunun .
  3. Cihaz yeniden başlatıldığında,üPUBG Mobile’ıüaçın .

Çözüm 2 – Verileri ve Önbelleği temizleme

Önbelleğe alınmış veriler, cihazınızda bir web sitesi veya uygulama tarafından depolanan dosyalar, resimler, komut dosyaları ve benzeri diğer dosyalardan başka bir şey değildir. Veriler cihazlarınızda ayrılmış bir alanda saklanır, bu nedenle uygulamayı veya web sitesini bir sonraki ziyaretinizde bilgi zaten mevcuttur. Telefonu yeniden başlattıktan sonra bile, hata mesajı sorunu oluşuyorsa, sadece aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Ayarlarüuygulamasına git
  2. Uygulama Yöneticisi seçeneğine dokunun
  3. Uygulama Yöneticisi’ndenüPUBG Mobileüuygulamasını bulun
  4. Sonraüönbelleği temizleüveüverileri temizleüüzerine dokunun.
  5. Şimdi ana ekrana dönün veüPUBG Mobile’ıübaşlatın

Çözüm 3 – Uygulamayı Yeniden Yükleyin
Hiçbir şey işe yaramazsa, bir sonraki seçenek uygulamayı yeniden yüklemektir. Daha önce indirilmiş olan dosyalar iyi çalışmayabilir, bu nedenle uygulamayı silmek ve yeniden yüklemek kesinlikle işe yarayacaktır, çünkü Google Play Store’dan en son dosyaları indirecektir.

  1. Ayarlarüuygulamasına git
  2. Uygulama Yöneticisine dokunun
  3. PUBG Mobileükaldırın
  4. Cihazınızı yeniden başlatın
  5. PUBG Mobile’ıüPlay Store’dan tekrar yükleyin
  6. Kurulumdan sonra,üPUBG Mobile’ıübaşlatın

Çözüm 4 – Oyundaki Onarım Düğmesi
Oyunun başlatıldığı belli zamanlar vardır ancak bir süre piyasaya sürüldükten sonra oyun aynı hata mesajını vermeye başlar. Bu durumda, geliştiriciler bize bir oyun içi onarım düğmesi sağladı.

pubg hataları, pubg durduruldu hatası çözümü, pubg mobile, pubg mobile hata, pubg mobile durduruldu, pubg çözüm, durduruldu hatası, durduruldu hatası çözümü, pubg mobile durduruldu hatası çözümü, pubg hataları, pubg çözüm

Editör: TUNAHAN ERTAN