Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna da NFT dünyasına giriş yaptı. Vajinasının 3 boyutlu modelini satışa çıkarttı. Buyurun detaylarına bakalım. New York Post'un haberine göre , 63 yaşındaki şarkıcı son yıllarda müzik kariyeri yerine çılgın paylaşımları ile dikkat çekiyor. Madonna NFT Vajinası haberimizin devamında sizlerle.

Madonna, üç videodan oluşan ‘Mother of Creation’ (Yaratılışın annesi) isimli NFT serisini piyasaya çıkarttı. Dünyaca tanınmış dijital sanatçı Beeple işbirliğiyle yaratılan seride üç boyutlu çıplak Madonna doğum yapıyor.

Seriyle ilgili açıklama yapan Madonna, “Entelektüel bir fikirden sanatı doğuran duygusal bir hikaye yaratmak inanılmaz bir yolculuktu. Yaratılış kavramını araştırmak istedim, sadece bir çocuğun dünyaya bir kadının vajinasından nasıl geldiğini değil, aynı zamanda bir sanatçının yaratıcılığı nasıl doğurduğunu da araştırmak istedim. En önemlisi de bu fırsatı şu anda en çok ihtiyacı olan annelere ve çocuklara fayda sağlamak için kullanmak istedik” dedi.

Yalnızca kışkırtıcı olmak adına kışkırtıcı şeyler yapmadığını vurgulayan Madonna videodaki kelebekler ve kırkayakların bir anlamı olduğunu, umudu ve teknolojiyi sembolize ettiklerini anlattı.

Editör: TUNAHAN ERTAN