meritking meritking giriş kingroyal madridbet madridbet giriş

Kızları etkilemenin yolları

Yayınlama: 22.12.2020
Düzenleme: 22.12.2020 15:10
827
A+
A-

Bir kızı kendine hayran mı bırakmak istiyorsun? Karşındaki kızın hislerini kontrol edemesen ve onu kendine aşık edemesen de kendini onun gözünde daha çekici hâle getirebilirsin. İşte sana kızları etkilemek için iki yöntem: İlki çok iyi tanımadığın bir kızı etkilemek için ikincisiyse sadece arkadaş kalmak istediğini söyleyen bir kızı etkilemek için.

Vücut dili, çoğumuzun bilinç düzeyinde düşündüğü ve kontrol ettiği bir şey değil. Fakat en az ağzımızdan çıkanlar kadar da etkili. Karşınızdaki insan, vücut dilinize dikkat etmiyor olsa da, bilinçaltı düzeyde bedeninizin söylediklerinden etkileniyor. İşte 10 madde ile kadınları beden dilinizle etkilemenin yolları:

Reddedilme korkusu ile kızlarla konuşmaya korkuyorsunuz. Kız tavlamanın birinci kuralı, korkunuzu yenip konuşmanız lazım. Evet çok kızla konuşursanız çok reddedilirsiniz ama tavlama ihtimaliniz de bir o kadar artar. Korkmayın, reddedilmek dünyanın sonu değil!

Bir şekilde tavlamak istediğiniz kız için yeterli olmadığınıza karar verdiniz. Eğer siz böyle düşünüyorsanız, kız nasıl aksini düşünsün?? Mutlaka gurur duyduğunuz bir yanınız olmalı, bunun üzerine gidin!

Kızları etkilemenin yolları ve kızları etkilemek. Kızlar nasıl tavlanır, Kızlar nasıl etkilenir…

Bir kızı kendine hayran mı bırakmak istiyorsun? Kızları etkilemenin yolu ya da kızları etkilemenin yolları yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz

Yöntem 1 Çok İyi Tanımadığın Bir Kızı Etkilemek

  • Etkilemek için giyin. Günlük öz bakımını yaptığında sadece daha çekici görünüp hoş kokmakla kalmayıp aynı zamanda ona olgun olduğunu ve günlük hayatın gerektirdiği önemli görevleri yerine getirebildiğini de göstermiş olursun. Ayrıca onun giyindiği kıyafetlerin tarzına da dikkat et ve sen de onunla aynı tarzda giyin. Bu, seninle ilişki kurmasına ve seni daha çekici bulmasına yardımcı olur. Şu hususlara özellikle dikkat et:
  • Kızları etkilemenin yolları ve kızları etkilemek. Kızlar nasıl tavlanır, Kızlar nasıl etkilenir…
  • En az günde bir defa duş al. Saçını yıka, iyice sabunlan ve durulan. Çok kadınsı veya çok fazla erkeksi olmayan, hoş kokulu bir duş jeli kullan; belki de nane veya limon gibi kokan bir duş jelini deneyebilirsin.
  • Ağız temizliğine dikkat et. Günde iki kez dişlerini fırçala, diş ipi ile temizle ve ağız çalkalama suyu kullan. Gün içerisinde ihtiyaç duyduğunda nefes tazeleyen nane şekeri ya da sakız kullan.
  • Her gün tıraş olarak yüzündeki tüyleri temizle. Eğer sakal ya da bıyık bırakıyorsan dağınık, düzensiz görünmediğinden ve düzgün bir şekilde kesilmiş olduğundan emin ol. Kaşlarının arası birleşikse burnunun üzerindeki fazla tüyleri almayı düşün.
  • Ter kokusunu önleyici deodorant kullan. Deodorantı sabah duş yaptıktan hemen sonra kullan. Çok kadınsı ya da çok erkeksi bir kokusunun olmadığından emin ol.
  • Kolonyayı ölçülü kullan. Vücuduna birkaç kez kolonya veya vücut spreyi sıkabilirsin ama iki defadan fazlasını sıkma.
  • Temiz giysiler giy. Temiz çamaşır bulmakta zorlanıyorsan kendine belli bir çamaşır yıkama düzeni oluştur; bütün çamaşır işini pazar akşamları halletmek gibi.
    • Kibar ol. İyi huylu olmak sıkıcı biri olduğun anlamına gelmez; başkalarına karşı saygılı olmayı bildiğini gösterir. Bu da birçok kızın erkek arkadaşında olmasını istediği bir özelliktir.  Aşağıda belirtilen şeyleri sadece onun için değil herkes için yaparak nasıl düşünceli biri olunacağını bildiğini göster:”Lütfen,” “teşekkürler” ve “rica ederim” de. Bir şey rica ederken “…. yaparsan çok sevinirim” ya da “……yapmanı o kadar çok isterim ki” gibi ifadeler kullan.
  • Bir kapıdan geçerken arkandan biri geliyorsa kapıyı onun için tut.
  • Toplum içinde veya kadın erkek bir arada olunan ortamlarda lanet okumaktan veya kötü sözler söylemekten sakın. Arkadaşlarınlayken biraz rahatlamakta sorun yok ama çok iyi tanımadığın insanlarla birlikteyken en iyi yanlarını göstermeye çalış.
    • Konuşmadan önce düşün. Herkesin dili sürçebilir ve aptalca şeyler söyleyebilir ama etkilendiğin kızla beraberken bunu en aza indirmek için elinden gelenin en iyisini yapmayı dene. Konuşmadan önce birkaç saniye söyleyeceklerini değerlendir.Başka kızları övme. Onu kıskandırmanın iyi bir fikir olduğunu düşünebilirsin ancak o topa hiç girme. Onun yanındayken başka kızların görünüşüyle ilgili konuşmak sığ ve maymun iştahlı görünmene sebep olur. Ona göre, ilgilendiğin tek kişi kendisidir.
  • Zorba gibi davranmaktan sakın. Şakayla bile olsa diğer insanlara hakaret etme ya da onları aşağılama. Espri yaptığını anlamayabilir ve durumu göründüğü gibi algılayabilir.
  • Bel altı şakalar yapma. Bel altı şakalar yapmanın yeri ve zamanı vardır. Erkek arkadaşlarınla beraberken bu tarz şakaları yapabilirsin. Hoşlandığın kızla beraberken bu tarz şakaları rafa kaldır.
  • Ona samimi iltifatlarda bulun. Onunla birlikteyken söylemen gereken şey, nazik ve içten bir iltifattır. Bunu yapmak göründüğü kadar zor değil! İşte yapman gerekenler:
  • Kızları etkilemenin yolları ve kızları etkilemek. Kızlar nasıl tavlanır, Kızlar nasıl etkilenir…
  • Onunla ilgili en çok sevdiğin şeyi düşün. Gülümseyişi, kahkahası ya da zekâsı olabilir; seni en çok etkileyen özelliği her neyse artık. (Bu konuda dikkat edilmesi gereken tek şey gözleri ve gülümseyişi dışında fiziksel özelliklerine iltifat etmemektir. Fiziksel olarak çok güzel olabilir ama bunu dile getirmenin henüz zamanı değil).
  • İltifat ettiğini herkesin duyması gerekmez. İltifat ederken onu tamamen yalnız yakalamak zorunda değilsin ama bunu bütün arkadaşlarının yanında ve onların da çok rahat duyabileceği şekilde yapmamaya çalış. Güzel sözlerini kısa mesaj ya da anlık ileti atarak da dile getirebilirsin.
  • Kısa ve hoş şeyler söyle. Onun en sevdiğin özellikleriyle ilgili üç dört dakikalık şiirsel bir konuşma yapmaya gerek yok. Az ama öz bir söz söylemen yeterli olacaktır.
  • Kullanacağın kelimeleri seçerken dikkatli ol. “Ne kadar güzel bir elbise” ya da “Üzerindekini beğendim” demek yerine “Bu elbisenin içerisinde gerçekten muhteşem görünüyorsun” demeyi tercih et. Karşındaki kadına iltifat et, giyindiği kıyafete değil!
  • Beden dilini doğru kullan. Gülümse! İltifat ederken göz teması da kur.
  24 yıldır durakta sevdiğini bekleyen Ecevit Öküzcü abinin hikayesi
Bir kızı kendine hayran mı bırakmak istiyorsun? Kızları etkilemenin yolu ya da kızları etkilemenin yolları yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz
  • Kendisini özel hissetmesini sağla. Onu sıra dışı biri olarak gördüğünü bilmesini sağlamanın yollarını bul; kesinlikle bunu fark edecektir.
  • Onu görmezden gelme ya da kendini ağırdan satma. Sana mesaj atarsa sen de ona cevap at. Seninle konuşmak isterse senin için çok uygun bir an olmasa da zaman yaratmaya çalış.
  • Ona yardım etmek için çaba göster. Desteğe ihtiyacı varsa yardım etmeyi teklif et! Bu, ağır ve taşıması zor bir şeyi taşımak olabilir, bazı günlük işleri birlikte yapmak olabilir ya da zor zamanlar geçirdiğinde onunla konuşmak olabilir.
  • Konuşmasına müsaade et. Erkeklerin kızlarla konuşurken en çok yaptıkları hata kendilerine odaklanmalarıdır. Kızlar, ortak ilgi alanlarıyla ilgili konuşurken kendilerini daha rahat hissederler. Ona ilgi alanları, hobileri, en sevdiği kitaplar, müzik vs. ile ilgili sorular sor. O, sana bir şey sorarsa birkaç kısa cümleyle cevapladıktan sonra soruyu tekrar ona yönlendir. Bu şekilde onun sohbete ilgi duymasını sağlayabilirsin.
  • Aranızda sadece ikinizin anlayacağı bir şakanız olmasını sağla! Bu şekilde sadece ikinizin arasında olan gizli bir bağlantınız olur. Bu, onun kendisini özel, bir şeye dâhil edilmiş ve sana daha yakın hissetmesini sağlar. Bu, aynı zamanda sana kolayca sohbet açabileceğin bir konu verir. Yalnız, bu şakayı haddinden fazla kullanırsan komik olmaktan çıkarak sıkıcı bir hâle dönüşeceğini unutma ve bu yüzden sadece gerçekten gerektiğinde kullan.
    • Kendini geliştirmeye zaman ayır. Normalde onunla (ya da onu düşünerek) geçireceğin zamanı kendini daha iyi hissetmek için geçirmeye ada. Günün sonunda, o seninle ilgilensin ya da ilgilenmesin sen artan öz güveninle kendini geliştirmiş yeni birine dönüşürsün. Bunu şu an onun için yapmadığını, kendin için yaptığını hatırla ve olabileceğin en iyi seni bul. Kişisel bakımını yoğunlaştır. Rutinini biraz daha özenli hâle getir ve bunun öz güvenini nasıl etkilediğini gör. Cilt bakımına daha fazla dikkat et, farklı bir saç modelini dene, daha sık duş al, yeni bir kolonya kullan vs.
  • Hayatının kontrolünü eline al. Okul, kariyer ya da finansal durum gibi hayatının bazı alanlarının kontrolünden çıktığını düşünüyorsan kontrolü tekrar ele almanın tam zamanı. Durumunu istikrara kavuşturmak ve işlerini rayına oturtmak için yapman gerekenleri bul. Daha sonra harekete geç; bu konuyu kendine dert ederek daha fazla zaman harcama. Evet, kızlar hayatının kontrolünü elinde tutan erkeklerden etkilenirler. Ama bunun daha da ötesinde, işler yoluna girdikçe kendine daha fazla güvenmeye başlarsın ve kendinden daha fazla emin olursun; çünkü bunu başaran kişi sensin.
  • Kendine yeni bir hobi ya da ilgi alanı bul. Hep yapmak istediğin ama yapmadığın bir spor var mı? Ya da daha fazla bilgi sahibi olmak istediğin bir konu? İşte bunları gerçekleştirmenin tam zamanı! Kendini ilgini çeken faaliyetlere ada ve yeni odak noktan bu faaliyetler olsun. Kızlar ilgi çekici insanlara ilgi duyarlar ve hobi sahibi olmak ya da iş veya okul dışı faaliyetlerde bulunmak seni ilgi çekici kılar.
    • Ondan biraz uzak dur. Bir kızdan deli gibi hoşlanırken bunu yapmak oldukça zordur ama arkadaşlık alanından çıkmak için tek güvenilir yol budur. Sana başka açıdan bakmasını istiyorsan biraz ondan uzak zaman geçirmelisin ki tekrar iletişime geçtiğinizde ilişkiniz kendini yenileyebilsin.Onunla en az 3-4 hafta boyunca asgari düzeyde iletişim hâlinde kalmaya çalış. Bu, sana bir ömür gibi gelse de başarabilirsin! Onu gördüğün zaman kibar ol, onunla takılma, uzun telefon konuşmaları yapma, randevulaşma ve mesajlarına kısa ve sadece konuyla ilgili yanıtlar ver.
  • Sana neden uzak durduğunu sorarsa önceliklerine tekrar odaklanmak için zaman ayırdığını söyle. Bunun kişisel olmadığını, hayatının diğer alanlarındaki hedeflerine ulaşmak için çalıştığını söyle. Birçok kız kendileriyle o kadar çok zaman geçiremeyecek olsa da motive olmuş ve azimli erkeklerden hoşlanır; bu yüzden bu sunabileceğin en iyi sebeptir.
  • Kızları etkilemenin yolları ve kızları etkilemek. Kızlar nasıl tavlanır, Kızlar nasıl etkilenir…
  • Yeni bir izlenim yarat. Ondan bir süre uzak kaldıktan sonra onunla tekrar etkileşime girmeye hazır olduğunda onun üzerinde yeni bir “ilk” izlenim oluşturma şansın olacak. Bu şansı iyi kullanırsan seni tamamen farklı bir açıdan görmeye başlayacaktır.
  • Olabildiğince iyi görün. Onu tekrar görme zamanının yaklaştığını hissettiğinde mümkün olduğunca iyi görünmek için ekstra çaba harca. Böylece bir sonraki karşılaşmanızda hazırlıksız yakalanmamış olursun.
  • Niyetini belli et. Onun seni erkek arkadaş kategorisinde görmesini istiyorsan öyle davran! Onunla flört et. Göz temasını koru. Ona sıcak bir iltifatta bulun. Eski alışkanlıklarına dönüp ona taparcasına yaklaşma. Onun kendini özel hissetmesini sağla ama bunu kendini alçaltarak yapma.
    • Ona zamanını o kadar rahat sunma. O her istediğinde ulaşılabilir olmak yerine onun senin ilgini kazanabilmek için biraz çabalamasını sağla. Örneğin, onun sana en son ayrılığından yakınması eşliğinde romantik komedi izlemek için müsait olma, ama eğer ilgisini çekerse cuma akşamı onu yemeğe çıkarmak için müsait ol.Onunla arkadaşken yaptığınız şeylerle potansiyel erkek arkadaş sıfatıyla yapmak istediğin şeyler arasında net çizgiler çiz. Bu ayrımı yapma konusunda uyanık ol.
    • Zamanını boşa harcama. Onunla tekrar görüşmeye başladıktan sonra çıkma teklif etmek için aylarca bekleme ya da ilişkiyi bir üst seviyeye taşı. Bunu bir hafta içinde gerçekleştir.Randevulaşırken niyetini belli et. Yani ona hafta sonu sadece ikinizin olacağı bir akşam yemeği teklifinde bulunabilirsin. Böylece, asıl niyetini anlayacaktır. Kızları etkilemenin yolları ve kızları etkilemek. Kızlar nasıl tavlanır, Kızlar nasıl etkilenir…
  • Hislerini açıkça ve kendinden emin bir şekilde dile getir. Onunla arkadaştan öte bir ilişki yaşamak istediğini söyle. Duygularının onda karşılığı olmasa da kararını kabul edeceğini ama arkadaş olarak kalıp sürünmeye devam edemeyeceğini söyle.
  • Dokunma engelini kaldır. Elini tut, sarıl, kucaklamayı teklif et ya da masada fiziksel temas kur. Özellikle önceki etkileşimleriniz de dokunma engeliyle yaşandıysa bu, ona açık bir mesaj gönderir.
  • Sean Connery filminden bir alıntıyı hatırla: “Kadının kalbinin anahtarı, hiç beklenmedik bir anda verilen hiç beklenmedik bir hediyedir.” Bu hediyenin çok pahalı olması gerekmez. Ona tek bir çiçek ya da sevdiği bir yiyecek gibi ufak şeyler vermeyi dene. Bunu verirken de çok özel bir şey yapmana gerek yok; sadece gülümse ve teşekkürünü kibarca kabul et.
    • Kararına saygı duy. Onu etkilemek için her yolu denediysen ve hâlâ seninle çıkmak istemiyorsa asil bir şekilde geri çekil.  Bazen arada karşılıklı bir elektrik oluşmayabilir. Sen elinden geleni yaptın ve etrafında seni sen olduğun için beğenecek başka kızlar da var. Kendine güven ve yoluna devam et!
    • Hoşlandığın kız üzgün olduğunda onu rahatlatmaya çalış.
  • Bir kızı etkileme konusunda zor zamanlar yaşıyorsan derin bir nefes al ve kendini bırak.
  • Ona karşı asla kaba olma. Hiçbir kız kaba insanlardan hoşlanmaz.
  • Bazı kızların doğasında flört etmek olsa da bunu her zaman ilgi duydukları için yapmazlar. Sırf sürekli seninle zaman geçiriyor, sana sarılıp baştan çıkarıcı şeyler yapıyor diye seni sevdiğini sanma. Ağırdan alarak gerçeği anla.
  • Ondan hoşlandığını kabul et. Her zaman denemeye değer.
  • Onu güldürmek için yanındayken şaka yapmayı dene.
  • Onu her yerde takip etme. Bu seni otomatik olarak sapık konumuna sokar ve onu ürkütebilir.
  • Diş telin, gözlüğün veya sivilcelerin varsa cesaretin kırılmasın! Tamamen paçoz biri olmadığın sürece birçok kız dış görüntüye çok dikkat etmez. Bazı kızlar diş telini ve gözlüğü çekici bulur ve birçoğu kötü bir görünümü görmezden gelir.
  • Herhangi bir enstrüman çalıyorsan bir beste yap ve onun için çal ya da onun en sevdiği şarkıyı çal.
  • Karakterinle uyumlu bir saç stilini benimse.
  Pıtık ne demek? Pıtığım acıyor anlamı

Kızları etkilemenin yolları ve kızları etkilemek. Kızlar nasıl tavlanır, Kızlar nasıl etkilenir…

Bizi instagramdan takip edin

sağlık sitesi |-| nakliyat |-| youtube izlenme al |-| ideal kilo hesaplama |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber
evden eve nakliyat |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| hdfilmcehennemi |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat