Ev sahibi olma hayali kuran birçok kişi, bankalara başvurduğunda yüksek faizli kredilerle ve peşinat oranlarıyla karşı karşıya kalmaktadır. Bu nedenlerle hayallerinizi ertelemek yerineüKatılımevimüfaizsiz ev alma sistemi sayesinde ev sahibi olma hayallerinizi çok daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’nin her noktasında faaliyet gösteren BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman ŞirketiüKatılımevim, güven odaklı ve eşitlik ilkesi temelli çalışma sistemi sayesinde gereksiz maddi yükümlülükleri üzerinden kaldırarak ev sahibi olmanızı sağlar.üKatılımevim, ev sahibi olmak isteyen aileler ve yatırım amaçlı ev almak isteyen kişiler için çeşitli tasarruf finansmanüyöntemleriüsunarak ev sahibi olmanızı kolaylaştırır.

Faizsiz ev şirketlerinin sunduğu bu yöntemler ile peşinat ödemenize gerek kalmadan, yüksek faizler dolayısıyla geri ödemelerde zorlanmadan hayalinizdeki eve ulaşabilirsiniz. Faizsiz ev sahibi olmak isteyen ve katılım şartlarını sağlayan her bireyüKatılımevim’eübaşvurarak ev alma hayallerini ertelemeden gerçekleştirebilir.

Katılımevim Sayesinde Kredisiz Ev Sahibi Olunur mu?

Faizsiz ev şirketleriüarasında yer alanüKatılımevim, her vatandaşa banka kredisi kullanma gerekliliği olmaksızın kredisiz ev almak için çeşitli tasarruf finansman yöntemleri sunmaktadır. Bu tasarruf finansman yöntemleri sayesinde kira öder gibi taksit ödeyerek ev sahibi olabilir, hayallerinizi ertelemekten kurtulabilirsiniz.

Katılımevim, kredisiz ev almak için başvuru yapan bireylerin bütçelerine özel en uygun ödeme seçeneklerini ayarlayabilmelerini sağlar. Yüksek ödeme planlarından kurtulan bireylerin güvenli ve hızlı şekilde ev alabilmesini sağlayanüKatılımevim, kredisiz ev sahibi olmanızı mümkün kılar.

Katılımevimüile kredisiz ev almak isteyen her vatandaş eşitlik ilkesi çerçevesinde değerlendirilerek eşit fırsatlara sahip olur. Bu sayede faiz, peşinat ve ek masraflarla karşı karşıya kalmadan Türkiye’nin herhangi bir noktasındaki eve sahip olabilirsiniz. Bütçenize özel olarak tasarlanan geri ödeme planları sayesinde de maddi açıdan zorlanmazsınız.

Kredisiz ev almaküiçinüKatılımevim’inütasarruf finansman sistemine başvurabilirsiniz.üKatılımevim’inütasarruf finansman yöntemleri ve katılım şartları hakkında daha fazla bilgi almak için 444 11 00 numaralı çağrı merkezineüulaşabilir ya da en yakınüKatılımevimüşubesiniüziyaret ederek tüm sorularınızın cevabını öğrenebilirsiniz.

Editör: TUNAHAN ERTAN