Ceylin Çağatay Kimdir? Yaşı, Kilosu, Boyu?
Ceylin Çağatay Kimdir? Yaşı, Kilosu, Boyu?

Sözcü TV'nin hafta sonu yayınlanan Sabah Kahvesi programı izleyiciler tarafından beğeni kazandı. Programın sunuculuğunu Ceylin Çağatay ve Gökhan Kayış yapmaktadır. Son zamanlarda ise Ceylin Çağatay ve Gökhan Kayış'ın Sabah Kahvesi programı sunuculuğunu kim yaptığı sıkça merak ediliyor. Şimdi merak edilen konu Ceylin Çağatay kimdir, yaşı, boyu, kilosu gibi bilgilerden bahsedelim.

Ceylin Çağatay Kimdir?

Ceylin Çağatay İzmir'de doğdu ve ilköğretim, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. Daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nde lisans eğitimi aldı. Tiyatro ve sahne sanatlarına olan ilgisi nedeniyle Medya ve İletişim Bölümü'nü seçti.

Ceylin Çağatay Kariyeri

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, Türkiye'nin önde gelen gazetelerinde görev aldı. Milliyet Gazetesi'nde yazı işleri biriminde editör olarak staj yaptı ve ardından İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nde son stajını yaptı ve mesleğe adım attı. Ceylin Çağatay, kendisini kamera önünde görsel olarak bir şeyi açıklarken daha etkili ve başarılı hissettiğini belirtti ve insanlara canlı yayınlar yoluyla ulaşmanın ve fikirlerle çoğalmak hissini paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Ceylin Çağatay, son olarak Sözcü TV'de Gökhan Kayış ile birlikte Sabah Kahvesi adlı programı sunmaktadır. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan genç sunucu, Instagram'da "ceyliincagatay" hesabından paylaşımlarına devam etmektedir.

Ayrıca bir süre İngiltere'de de eğitim almış ve çalışmıştır. Ceylin Çağatay, kariyeri boyunca birçok farklı alanda deneyim kazanmış ve çeşitli ödüller kazanmıştır. Bunlar arasında 2015 yılında "Yılın Haber Programı Sunucusu" ödülü de bulunmaktadır.

Editör: TUNAHAN ERTAN