Bebek Firarda Filminde ki Bebeğe Ne Oldu? Bebek Firarda Son Hali. 1994 yapımı olan Bebek Firarda filmi, milyonlarca insan tarafından beğenilerek izlenmişti. Aksiyonu kadar eğlencesi de bol olan bu film, unutulmazlar arasında yerini alıyor.

Pek çok kişi bilmese de, filmin başrol oyuncusu Bebek Bink'i, çekimlerin zor olması nedeniyle, Adam Robert ve Jacob Joseph ismindeki 2 kardeş canlandırdı.

İKİ KARDEŞ ÇEKİMDE ZORLANMIŞ

İki kardeş çekimlerde çok zorlanmış. Fakat anne-babaları, yapımcıyla bir sözleşme imzalamış. Sözleşmeye göre, yapılan ihlal durumunda şirkete yüksek bir tutar ödemeleri gerekmiş. Aile, bu yüzden çekimler her ne kadar zor ve tehlikeli olursa olsun çocuklarını filmde oynatmaya devam etmek zorunda kalmış. Hatta çocuklar, en tehlikeli sahneleri bile onlarca kez tekrar çekmiş. Birçoğumuzun hafızalarına kazınmış olan başrol bebekleri evrim geçirmiş bir halde karşımıza çıktı. İşte şimdiki halleri...

Bebek Firarda Filminde ki Bebeğe Ne Oldu? Bebek Firarda Son Hali
İkiz Kardeşler Film Çekimi, Adam Roberts Worton ve Jacob Joseph Worton Kardeşler, Şimdiki Halleri, Son Halleri, Bebek Firarda Filmi, Adam Ve Jacop Sevgilileri Kimlerdir, Bebek Firarda Kaç Yılında Çekildi, Oyuncuların Son Halleri

2016 YILINDA ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDU

Jacob, 2016 yılında okuduğu üniversiteden mezun oldu. Şimdilerde ise bir restoranda şef olarak çalışıyor. Adam ise moda sektörüne adım atmış durumda.

Adam Robert Worton İkiz Kardeş kim?

Adam Robert Worton bu dünyayaü16 Kasım 1992, içindeüNewark, Delaware, Amerika Birleşik DevletleriüAmerikalı ebeveynlere. Burç Akrep. O oğluüJoe Wortonü(baba veüSusan Wortonü(Anne).

Ailesi onu aynı ikiz kardeşi ile yetiştirdi.Jacob Joseph Worton Newark, Delaware Şehrindeki oteller. Kardeşi Jacob, Hollywood endüstrisindeki popüler isimlerden biridir.

Adam Amerikan vatandaşıdır ve beyaz bir etnik kökene aittir. O katıldıüDelaware ÜniversitesiüiçindeüNewark, Delaware. Bundan sonra katıldıüLerner İşletme ve Ekonomi KolejiüDelaware Üniversitesi İşletme Fakültesi. Yükseklikte duruyorü5 feet 10 inç boyunda. Saçları ve gözleri kahverengidir.

Adam Robert Worton Net Değer ve Maaş ne kadar?

Adam Robert Worton'un tahmini net değeri $ 100k hangi oyunculuk kariyeri yaptı. Bazı çevrimiçi kaynaklara göre, ABD'de bir aktörün ortalama maaşı 39.84 ABD doları saatte ve etrafında 50,30 Bin € yıl başına. Ayrıca, hs filmi, Bebeğin Günü etrafında 48 milyon dolar gişede bütçesine karşı 16,7 milyon dolar. Filmde başrol oyuncusu rolünü oynadı ve çalışmalarından kesinlikle iyi bir miktar para kazandı.

Kariyer Başlangıcı ve Filmler

Adam Robert Worton mesleğinin aktörüdür. Uzun zamandır medyada aktif değil ve filmdeki tek çalışmasıüBebeğin GünüüYönetmen olan 1994 Amerikan aile komedi filmiüPatrick Johnson'ı Okuüve yazanüJohn Hughes. Gibi aktörlerin yanında Bink olarak ortaya çıktı.üJoe Mantegna, Lara Flynn Boyle, veüJoe Pantoliano.

Görünüşe göre Adam ilk etapta hareket etmekle ilgilenmiyordu ve kendi seçtiği bir şey olmayı seçti. Şu andan itibaren Adam yaşamı için biraz iş yapıyor olabilir.

Adam Robert Worton'un İlişki Durumu nedir?

Adam Roberts Worton gizli bir hayat sürmeyi tercih ediyor, bu yüzden kişisel hayatı hakkında hiçbir bilgi yok. Bugüne kadar, kimseyi kız arkadaşı olarak tanıtmamış ve kimseyle tespit edilmemiş, bu yüzden evli olmayabilir ve hala bekar.

Adam son günlerinde bazı güzel kadınlarla çıkmış olabilir, ancak geçmiş tarihini medyaya açıklamamıştır. Gizli doğası, hem mevcut hem de geçmiş ilişkisi nedeniyle, aşk işlerinin detayları medyada eksik.

Şu andan itibaren Adam, herhangi bir ilişki statüsüne katılmak yerine bekârlığının tadını çıkarıyor ve kariyerine odaklanıyor olabilir.

Bebek Firarda Filminde ki Bebeğe Ne Oldu? Bebek Firarda Son Hali, İkiz Kardeşler Film Çekimi, Adam Roberts Worton ve Jacob Joseph Worton Kardeşler, Şimdiki Halleri, Son Halleri, Bebek Firarda Filmi, Adam Ve Jacop Sevgilileri Kimlerdir, Bebek Firarda Kaç Yılında Çekildi, Oyuncuların Son Halleri

Editör: TUNAHAN ERTAN