2020 yılında kısa süreli yayında kalan dizileri ve sebeplerini sizlere sunmak istiyoruz.2020 Yılında bazı diziler kısa sürede final yaptı ve hatta erken final yapmaya fırsatı olmayan bazı diziler yayından kaldırıldı.2020 Yılında televizyon kanallarında izleyici kitlesinin tutmadığı final ile sonuçlanan işte o dizilerin tam listesi.

2020 Yılında Final Yapan Diziler (Tam Liste)

1-)Ferhat ile Şirin

2020 Yılında yayından kaldırılan ilk dizi Ferhat İle Şirin dizisiydi. Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu dizi Aralık ayında FOX TV ekranlarındaydı.Ancak dizinin daha ilk bölümlerinden itibaren ekranlarda beklentileri karşılayamadı ve reytingler oldukça düşüktü.FOX TV bu düşük reytingler sonucunda daha fazla dayanamadı ve Ferhat İle Şirin dizisi 6.bölümde yayından kaldırıldı.

2-)Vuslat

2020 Yılında başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Vuslat dizisi TRT ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanıyordu. Uzun süre reytingleri düşük olmasına rağmen 43 bölüm süren Vuslat dizinin 2.sezonu devam ederken 9 Mart 2020 Pazartesi günü final bölümü ile ekranlara veda etti.

3-)Kimse Bilmez

2020 Yılı içerisinde TV ekranlarına bir yaz dizisi olarak başlayan kimse bilmez dizisi Ocak ayında final yapan diziler arasındadır.ATV'de yayınlanan kimse bilmez dizisinin başrol oyuncuları Keremcem,Özgü Kaya,Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal gibi başarılı oyuncular yer alıyordu.Uzun süre ekranlarda kalan Kimse Bilmez dizisinin reytingleri oldukça yüksek olmasına rağmen Ocak ayına kadar devam etti ve 2020 yılında final yapan diziler arasında yer aldı.

4-)Azize

2020’de erken final yapmak zorunda kalan dizilerden birisi de Kanal d de salı günleri ekrana gelen Azize dizisi oldu. Azize dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy gibi başarılı oyuncular yer alıyordu. Her ne kadar oyuncular çok sevilmiş olsa da Azize dizisi senaryosu çok beğenilmediği ve salı günleri çok önemli diziler yer aldığı için çok yüksek reyting alamadı. Bu nedenle önce cumartesi gününe alınan Azize dizisi orada da tutunamıyarak erken final yapmak zorunda kaldı.

5- Aşk Ağlatır dizisi

Show TV ekranlarında yeni sezonda başlayan Aşk Ağlatır isimli dizi pazar akşamları yayınlanmış ve oldukça sevilen dizilerden birisi olmuştu. Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk Ağlatır dizisi çok fazla reytingleri düşmese bile Show TV tarafından yayından kaldırıldı ve erken final yapıldı. Seyircinin hala istekte bulunduğu ve final yapmasını üzüntü ile karşıladığı Aşk ağlatır dizisi 2020 yılında Ocak ayında final yaparak ekrana veda etti.

Editör: TUNAHAN ERTAN