Merhaba sevgili okurlarım bugün sizlere iki tane voltaren arka arkaya içilir mi bundan bahsedeceğim. Öncelikle ilaç içmeden mutlaka doktorunuza veya eczacınıza danışmanızı tavsiye ederiz. 2 tane voltaren ağrı kesici üst üste içilir mi sorusu merak konusu oldu. Az sonra sizlere bu konu hakkında detaylı bilgi vereceğimizi belirtmek isterim.

2 Tane Voltaren İlaç İçilir Mi

Ağrı kesici ilaçlar kanı sulandırdığından arka arkaya alınması risklidir. Aynı zamanda mide duvarını inceltmesi de cabası. Bundan dolayı arka arkaya alacağınız iki tane voltaren ilaç mide kanaması riskinden beyin kanaması riskine kadar bir çok olumsuzluğu bünyesinde barındırır. Ağrı kesici ilaçlar kesinlikle tok karnına alınmalı ve doktor kontrolünde içilmelidir. Eğer doktorunuza ulaşamıyorsanız bir hemşire yakınınıza içip içmeyeceğinizi danışabilirsiniz.

Ağrı Kesici Nedir

Analjezik ya da ağrı kesici ağrıyı dindirmek ve analjeziye yol açmak için kullanılan her türlü ilaca verilen isimdir. Analjezik ilaçlar periferik ve merkezi sinir sistemine etki eder. Geçici olarak etkileyen ve bazı durumlarda duyumu tamamen ortadan kaldıran anesteziklerden farklıdırlar.

Editör: TUNAHAN ERTAN
T.C. BASIN MENSUBU
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi - Basım Yayın Uşak Üniversitesi - Gazetecilik Eskişehir.net - Editör Kanal26 - Reji Radyo26 - Sunucu SEO Uzmanı (Arama motoru optimizasyonu) E-Ticaret - ERTAN AVM (Hepsiburada, Trendyol) Dijital Pazarlama
Yorumlar