9 Ay Bebek Ek Gıda Ürünleri 9 Ay Bebek Ek Gıda Ürünleri

Tek-iş sendikası Genelbaşkanı Okan Korkmaz Sendikal faaliyetlerinin engellenmesine Tepki gösterdi.

Tek İş Sendikası Genelbaşkanı Okan Korkmaz Gençlik ve Spor Bakanlığı Sendikal faliyetlerinin engellenmesine Tepki gösterdi.

İdareci idareciliğini, sendikacı, sendikacılığını yapsın.. Tek-iş Sendikası Genelbaşkanı Okan Korkmaz Sendikal Faaliyetlerimizin bazı İdareciler tarafından engellendiğini bildirmek istiyorum.

Sendikalar arası ayrımcılık uygulanmaktadır..

Malesef bazı idareciler sanki Yetkili sendikanın temsilcisi gibi davranmaktadır. Başka sendika giremez müdahalesi, bazı idareciler Yetkili sendikadan, istifa eden Üyelerimize neden istifa ettin. Haklarınızı alamazsınız, Yetkili sendikaya bir dönem daha şans verin gibi söylemler. İdarecinin idareci gibi davranmadığının göstergesidir. Sanki karşımızda bir idareci değilde Yetkili sendikanın temsilcisi var. İdareci idareciliğini sendikacı sendikacılığını yapsın.

Sendikal faaliyetimizin yoğun olduğu dönem'de sendikal faaliyetimize karşı yapılan eylem girişimleri bizi ciddi anlamda endişeye sevk etmiştir..

Karşımızdaki sanki idareci değil'de Yetkili sendikanın temsilcisi var. Bazı idareciler Yetkili sendikanın temsilcileri gibi hareket ediyorlar, bu konuda endişemiz var.

Memur sendikaları dururken neden Bu kadar azim ve çaba içinde işçi sendikalarının rekabeti engelleniyor faaliyetimize müdahale ediliyor..

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yetkilileri sendikalara eşit davranıyoruz denilmektedir. Bazı İdareciler Talimat aldık yapamazsınız diyor.

İl müdürlüğü sendikal faaliyet yapabilirsiniz diyor. Hemen ardındanda altındaki şube müdürüne Talimat vererek izin verme, engelle talimatı veriliyor..

"YETKİLİ SENDİKANIN TEMSİLCİLERİ GİBİ DAVRANAN İDARECİLER HUSUSUNDA ENDİŞELERİMİZ VAR!" 

Memur sendikaları dururken yoğun bir şekilde faaliyetimizi hızlandırmışken Sendikamıza karşı engellemeye çalışan idarecilere soruyorum. Sizin işçi Sendikaları rekabetinin arasında taraf sendika temsilcisi gibi ne işiniz var.

" İŞÇİLERE NİYE İSTİFA ETTİN SORGUSU" 

Bazı idareciler Yetkili sendikadan istifa ederek sendikamıza üye olan işçilere neden istifa ettin, haklarınızı alamazsınız, Yetkili sendikaya bir dönem daha şans verin gibi söylemler karşısında ciddi anlamda endişelerimiz var.. Bu idareci arkadaşlara soruyorum Memur Sendikaları dururken sizin işçi Sendikaları Rekabetin'de ne işiniz var.

Kamu gücünü kullanarak Görevinizi sendikal faliyetlerimizi engellemeye yönelik kullanılması hususunda suç işliyorsunuz..

Bırakın sendikacı, sendikacılığını idarecide idareciliğini yapsın. Etik olmayan davranışlar. Bu şekilde sendikal örgütlenme özgürlüğü engellenerek örgütlenme özgürlüğümüz ihlal edilmektedir. İlgili kişiler hakkında Yasal işlemleri Başlatacağız..

Editör: TUNAHAN ERTAN