Girişimci ve başarılı iş kadını Songül Torbaoğlu, ekranların yeni programı “Sadece” ile EGE TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kadınların ilgisini çeken pek çok farklı konuyu ele alacak olan program, yaşam tarzı, sağlık, güzellik, estetik ve moda gibi konuları derinlemesine inceleyecek.

I M G 1119

Her hafta yeni ve farklı içerikleriyle izleyicilere ilham verecek olan “Songül Torbaoğlu ile Sadece”, kadınların hem kişisel hem de sosyal hayatlarını güzelleştirecek bilgiler sunmayı amaçlıyor. Sağlıklı yaşamdan estetik trendlerine, modadan güzellik sırlarına kadar pek çok konunun mercek altına alınacağı program, Songül Torbaoğlu’nun bilgi ve deneyimleriyle şekillenecek.

Maria Nila Ürünleri Maria Nila Ürünleri

Başarılı iş kadını kimliğiyle tanınan Torbaoğlu, bu yeni programıyla da ekranlarda fark yaratmaya hazırlanıyor. Programın, ilham verici konukları ve işlenen ilgi çekici içerikleriyle izleyicileri ekrana kilitlemesi bekleniyor.

Songül Torbaoğlu ile Sadece,  her Pazar 13:15 te EGE TV’de izleyicileriyle buluşacak. Yaşamlarına değer katmak isteyenleri ekran başına davet eden program, izleyenlerin yeni favorisi olmaya aday!

Editör: TUNAHAN ERTAN