Sağlık turizmi, bireylerin ikamet ettikleri ülke dışındaki ülkelere tıbbi tedavi amacıyla seyahat etmelerini içermektedir. Bu geziler genellikle daha ucuz, daha kısa bekleme süreleri veya daha özel tedavi seçenekleri elde etmek için yapılır. En önemli etken ise Sağlık Turizmi Dijital Pazarlama Ajansı’dır. Sağlık Turizmi Reklam Ajansı olan C45 Ajans Uzman ekibi ile her alanda hizmet vermektedir.

Sağlık turizmi ülkemizde son yıllarda popülerleşen ve döviz getirisi olduğundan dolayı çok popüler olan bir alandır. Sağlık turizmi ülke ekonomisine katkıları da azımsanmayacak düzeydedir. Özellikle diş tedavisi, saç ekimi, göz cerrahisi, ortopedi cerrahisi, Burun Ameliyatı, Plastik Cerrahi (Çoğunlukla Vücut Estetiği) gibi alanlarda tüm dünyada tercih edilen popüler bir ülkedir.

Yurt Dışından Hasta Nasıl Getirilir?

Sağlık Turizmi nasıl yapılır Yurt Dışından Hasta Nasıl getirilir sorularına yanıt olarak ; öncelikle Yurtdışından hasta getirmek için sağlık turizmi yetki belgesine sahip olmanız gereklidir. Sonrasında Operasyon Ekibinizi kurmak, Medikal Satış Ekibinizi Kurmak, Kurumsalınızı Oluşturmak, Web Sitenizi Oluşturmak, Sosyal Medya Hesaplarınızı Oluşturmak gibi temel konular gereklidir.

Maria Nila Ürünleri Maria Nila Ürünleri

Bunların Yanında Sağlık Turizmi Dijital Pazarlama konusunda uzman olan bir ajans ile çalışmanız sizin süreçte hızlı ilerlemenizi sağlayacak ve  Harcayacağınız bütçenin verimli kullanılmasını sağlayacaktır. Sağlık Turizmi Reklam Ajansı olarak C45 Ajans Alanında uzman ekibi ile eksiksiz hizmet vermektedir.

Sağlık Turizminde Nerelerde Reklam Verebilirim ?

Sağlık Turizminde öncelikli olarak Google ads, Meta ( Facebook, instagram ), Tiktok, Pinterest başlıca olan reklam alanlarıdır. Reklamlarda dikkat edilmesi gereken konular hedef kitlenizin doğru oluşturulması, reklamınızın görselinin doğru planlanması, optimizasyon ve entegrasyonların yapılması çok önemlidir.

Editör: TUNAHAN ERTAN