Ankara’dan Kırşehir’e arkadaş ziyareti için gelen bir kişi, serinlemek amacıyla girdiği suda boğularak hayatını kaybetti. Olay, Kaman ilçesine bağlı İkizler köyünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Cemil Ö. isimli şahıs Ankara’dan Kaman ilçesine arkadaşlarını ziyaret etmek için geldi. Serinlemek amacıyla köydeki dereye giren Cemil Ö., arkadaşlarının “sazlık var açılma” uyarılarına rağmen suya girdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, arkadaşları Cemil Ö.’yü “Gitme, inatsın, giriyorsun ama yüzme biliyor musun?” şeklinde uyardı. Görüntülerde Cemil Ö.’nün son olarak “yoruldum” dediği duyulurken, arkadaşlarından biri “Yoruldun da ne için gittin, sana gitme dedik?” diye seslendi.

Trafik magandası 68 AC 212 sürücüsü trafikte diğer araçlara yumrukla saldırdı Trafik magandası 68 AC 212 sürücüsü trafikte diğer araçlara yumrukla saldırdı

Sudan cansız bedeni çıkarıldı 

Cemil Ö.’nün suda gözden kaybolması üzerine arkadaşları durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kısa süre içinde Cemil Ö.‘nün cansız bedenine ulaştı. Cenaze, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra memleketi Kahramanmaraş’ta defnedilmek üzere hazırlıklar yapıldı.

Editör: TUNAHAN ERTAN