Aydın'ın İsabeyli Mahallesi'nde, Mehmet Uyaroğlu komşularıyla yaşadığı sorunlar sonrası sıra dışı bir karar aldı ve "69 Sex Shop" adını verdiği erotik bir dükkan açtı. Uyaroğlu, komşularıyla mahkemelik olduktan sonra dükkan açmaya karar verdiğini ve bölgedeki talepten memnun olduğunu belirtti. "Mahallemizde eksik olan buydu," diyen Uyaroğlu, iş arayanlardan ve müşterilerden yoğun talep aldığını iddia ediyor.

150 BİN TL'LİK ZARARA UĞRAYINCA AKLINA EROTİK SHOP AÇMAK GELDİ

Nazilli'nin İsabeyli mahallesindeki dükkanını 2 yıl önce kurumsala vermek isteyen Mehmet Uyaroğlu, komşularının bu karara karşı çıktığını iddia ediyor. Nazilli Havadis'ten Günay Pabuşçu'nun haberine göre, Uyaroğlu daha sonra dükkanının etrafını 150 bin lira harcayarak tenteyle kaplattı, ancak komşuları bu durumu da mahkemeye taşıdı.

'YOĞUN TALEP VAR!'

Apartman komşularıyla bir türlü anlaşamayan Mehmet Uyaroğlu, çözümü bir 'erotik shop' açmakta buldu. Aydın'daki zemin kat dükkanıyla ilgili komşularıyla mahkemelik olan Uyaroğlu, maddi kayıplarını telafi etmek için aklına "69 Sex Shop" adıyla erotik shop açmaya karar verdi ve iddiasına göre hem iş arayanlardan hem de müşterilerden yoğun bir talep alıyor!

'HALKIMIN SAĞLIĞI İÇİN AÇTIM'

Uyaroğlu "Bu iş yerini halkımızın sağlığını düşünerek açtım. Müşterilerimizin de mahrumiyetini düşünerek teker teker alacağız, hiçbir müşteri diğeriyle karşılaşmayacak. Bu da bizim için çok önemli" diye ekledi.

Editör: TUNAHAN ERTAN