Eskişehir’de 7 yaşındaki kıza tecavüz etti Eskişehir’de 7 yaşındaki kıza tecavüz etti

Çanakkale'de, "Ege Yıldız" kullanıcı adıyla tanınan ege_dmrdvn17 isimli şahsın, 16 yaşındaki S.Ö'ye Instagram üzerinden tacizde bulunduğu iddia edildi. Şahsın Çanakkale'de yaşadığı belirtilirken, olayın yaşandığı platformun Instagram olduğu kaydedildi.

Mağdur S.Ö. tarafından Ertanhaber WhatsApp ihbar hattına iletilen mesajlar üzerine, Ertanhaber iddiaları teyit etmek amacıyla şahsa mesaj attı ancak geri dönüş alamadı. Ekran görüntülerinin mevcut olduğu ve mesajlarda Ege isimli şahsın zorbalıkta bulunduğu görüldü.

Bazı mesajlarda, reşit olmayan ve karar verme yetisi henüz tam gelişmemiş olan mağdura "Çanakkale'ye sen gel, neler yapacağız" dediği ekran kayıtlarıyla iletildi. Ayrıca, "Dudaklarını, sesini, kokunu, tenini, gülüşünü, her detayını çok özledim" ifadelerinin yer aldığı mesajlar da haber merkezimize ulaştı.

S.Ö. ertanhaber whatsapp ihbar hattımızı aradı, şahıs hakkında bizlere ekran videosu şeklinde mesajları ve taciz edildiğini iletti. Şahsın 20 yaşında olduğunu söyledi. Ardından mağdur şahıs, S.Ö. mesajları whatsapp ihbar hattımızdan geri çekti.

Editör: TUNAHAN ERTAN