Türkiye Metaverse Arsa ve Fiyatları ve Metaverse Türkiye Arsa Alma

Türkiye Metaverse Arsa ve Fiyatları ve Metaverse Türkiye Arsa Alma. Türkiye’den metaverse arsa nasıl alınır? Sahibinden metaverse arsa fiyatları

Yayınlama: 11.01.2022
Düzenleme: 04.05.2023 17:20
23
A+
A-

Türkiye Metaverse arsa ve fiyatları, İstanbul, İzmir ve Ankara ilimizden metaverse arsa almak isteyenlerce araştırılmaktadır. Sizlere sunmuş olduğumuz Metaverse Türkiye Haritası ile birlikte istemiş olduğunuz arsayı belirleyerek analiz yapabilmeniz mümkündür. İşte Türkiye Metaverse arsa detayları…

Türkiye Metaverse Arsa ve Fiyatları ve Metaverse Türkiye Arsa Alma

Türkiye Metaverse arsa ve fiyatları, İstanbul, İzmir ve Ankara ilimizden metaverse arsa almak isteyenlerce araştırılmaktadır. Sizlere sunmuş olduğumuz Metaverse Türkiye Haritası ile birlikte istemiş olduğunuz arsayı belirleyerek analiz yapabilmeniz mümkündür. İşte Türkiye Metaverse arsa detayları…

Türkiye Metaverse arsa üzerine ilginin son dönemlerde oldukça artmış olduğunu görmek mümkündür. Ülkemizde Metaverse arsa almak isteyen birçok kişi nereden ve nasıl alacağı hakkında araştırma yapmaktadır.

Türkiye Metaverse arsa üzerinde en çok aranan iller; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illeri olmuştur. Birçok kullanıcı Metaverse arsa ile ilgili olarak bilgi aldıktan sonra internet ortamında ilk olarak İstanbul Metaverse arsa kavramını aramıştır. Metropol şehrimiz olan İstanbul’un yanı sıra Ankara Metaverse arsa ve İzmir Metaverse arsa aramalarının da yapıldığını görmekteyiz. Bunların hemen peşine ise Bursa Metaverse arsa ve Antalya Metaverse arsa gibi pek çok arama yapıldığı görülmektedir. Peki, Türkiye metaverse arsa haritası nedir? Türkiye Metaverse arsa fiyatları nelerdir? Hemen yanıtlayalım. Metaverse Evreni Fotoğrafları merak etmiyor musun?

Türkiye Metaverse Arsa ve Fiyatları

Türkiye Metaverse arsa kavramına yeni yeni alışırken çeşitli platformlar aracılığı ile ülkemizde 30 binden fazla parselin satıldığını görmekteyiz. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bursa illerine Metaverse arsalara ilişkin olarak yoğun bir talep olduğunu görmekteyiz. Bunun peşine Muğla Metaverse arsa ve Trabzon Metaverse arsa aramalarının da yavaş yavaş yapılmaya başlandığını görüyoruz. Başlıklar halinde sizlere ülkemizdeki metaverse arsalar ile ilgili bilgi aktaracağız.

Türkiye’de Kaç Metaverse Arsa Alındı?

Türkiye’de çeşitli platformlar aracılığı ile yaklaşık olarak 30 binden fazla parsel alınmıştır. Bu parsellerin yaklaşık olarak 15 binden fazlasını İstanbul oluşturmaktadır. Alınan diğer parsellerin ise genellikle büyükşehirler ve deniz kenarları olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye’de Metaverse Arsa Nereden Alınır?

Türkiye’de Metaverse arsa alma Sandbox, OVR ve Nexteart üzerinden yapılmaktadır. Sanal arsa satışı yapılan siteler üzerinden gerçekleştirilen alımlarda platformun sunmuş olduğu coin geçerli olmaktadır. Sanal cüzdan üzerinden yapılan ödeme ile birlikte arsalar parsel parsel alınabilmektedir. Bizler yazımızda OVR baz alarak sizlere anlatımda bulunacağız.

Türkiye’de Metaverse Arsa Nasıl Alınır?

Ülkemizde metaverse arsa almak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe çoğalmaktadır. Özellikle bu eğilimin İstanbul Metaverse arazi almak üzerine olduğunu söyleyebiliriz. Peki, Metaverse arsa nasıl alınır?  Hemen bunları kısaca sizlere yanıtlayalım.

İlk olarak arsa almak istediğini şirketi belirlemeniz gerekmektedir. Daha sonrasında bu şirket üzerinden bir sanal cüzdan edinmelisiniz. Edinmiş olduğunuz sanal cüzdan içerisine şirketin kullanmış olduğu coin ya da diğer dijital parayı edinmek için belirli bir bakiyeniz olması gerekmektedir. Bakiye işlemini de hallettikten sonra yeterli tutara göre arsa ve parselinizi belirleyerek arazi satın alabilirsiniz. Fenerbahçeli taraftar, Metaverse evreninde Trabzonspor’un Stadyumunu satın aldı

İstanbul Metaverse Arsa ve Fiyatları

İstanbul Metaverse arsa ve fiyatları ile ilgili olarak sizlere geniş bir başlık altında bilgileri sunmak istiyoruz. İstanbul, metaverse arsa satışlarında yaklaşık olarak 15 bin parsel arsa ile birlikte en çok arsa satın alınan il oldu. Özellikle belirli noktalardaki parsellerin dolmuş olduğunu görmekteyiz. Hemen İstanbul metaverse arsaları ile ilgili sizlere bilgi aktaralım.

İstiklal Caddesinde Boş Yer Kalmadı

İstanbul metaverse arsa üzerinde en büyük ilgi İstiklal Caddesine oldu. İstanbul’un en işlek alanları arasında gösterilen İstiklal Caddesi üzerinde yer alan tüm Metaverse parseller satıldı. İstiklal Caddesinin ara sokaklarında yer alan Metaverse arsa fiyatlarının ise 12 OVR yani 400 TL üzerinden satıldığı görülmektedir.

Nişantaşı’nda Boş Metaverse Arsa 250 TL

Nişantaşı Metaverse arsa almak isteyenler buraya. İstanbul’un nabzının tutulduğu yer olan Nişantaşı’nda metaverse arsaları alınmaya başlandı. Nişantaşı’nda yer alan cadde ve sokakların büyük bir bölümü satılırken boş parsellerin fiyatının ise yaklaşık olarak 8 OVR yani 250 TL olduğunu söyleyelim.

İstanbul Boğaz Hattında Metaverse Arsa Fiyatı 250 TL

İstanbul boğaz hattında Metaverse arsa almak isteyenlerin birçoğunun harekete geçerek sahillerin büyük bir kısmını aldığını görmekteyiz. Sahil kısmında yer alan parsellerin dolu olduğu görülmekle boş parseller için istenilen tutarın ise 8 OVR yani 250 TL fiyatında olduğu görülmektedir.

İstanbul Kadıköy ve Üsküdar Metaverse Arsa Satışları Hızlandı

İstanbul Metaverse arsa üzerinde en çok talep gören yerler arasında Kadıköy ve Üsküdar bulunmaktadır. Metaverse üzerinden işlem yapanların birçoğunun Kadıköy ve Üsküdar’da yer alan işlek caddeleri doldurmaya başladığı görülmektedir. İlginin az olduğu bölgelerde rakamın 4 OVR yani 125 TL’ye kadar düşmüş olduğunu görmekteyiz.

Metaverse Türkiye Haritası | İllerin Arazi Fiyatları

Metaverse Türkiye Haritası üzerinde en çok arsa alımı yapılan yerin İstanbul ili olduğunu belirtmiş ve bununla ilgili bilgi vermiştik. Bunun yanı sıra Metaverse arsa alımına ilişkin Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illerine de yoğun bir ilginin olduğunu görmekteyiz. Türkiye Metaverse Haritası ile birlikte illerin Metaverse arsa fiyatlarını sizler için derledik.

Ankara Metaverse Arsa ve Fiyatları

Ankara Metaverse arsa ve fiyatları ile ilgili olarak birçok kişinin merak duyduğunu bilmekteyiz. Ankara’nın en işlek ilçeleri olan Keçiören, Çankaya, Yenimahalle ve Mamak’ta kısım kısım metaverse arsaları alınmaya başlanıldı. Özellikle Kızılay Metaverse arazi üzerinde bir alış yoğunluğun olduğu görülmektedir. Ankara metaverse arazi fiyatları çeşitli niteliklere göre değişse de 4 OVR yani 125 TL ile 12 OVR yani 400 TL üzerinde değişiklik göstermektedir.

İzmir Metaverse Arsa ve Fiyatları

İzmir Metaverse arsa ve fiyatları üzerinde pek çok kişi hızlı bir şekilde harekete geçmiştir. İzmir’in en işlek ilçeleri olan Buca, Karşıyaka ve Çeşme’de kısım kısım Metaverse arsaları alınmaya başlanıldı. Özellikle Kordonboyu ve sahil Metaverse arazi üzerinde bir yoğunluğun olduğu görülmektedir. İzmir metaverse arazi fiyatları çeşitli niteliklere göre değişse de 4 OVR yani 125 TL ile 12 OVR yani 400 TL üzerinde değişiklik göstermektedir.

Bursa Metaverse Arsa ve Fiyatları

Bursa Metaverse arsa ve fiyatları Metaverse konusuna ilgi duyanlar tarafından oldukça çok araştırılmaktadır. Bursa’nın en işlek ilçeleri olan Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer’de kısım kısım Metaverse arsaları alınmaya başlanıldı. Özellikle Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Metaverse arazi üzerinde bir yoğunluğun olduğu görülmektedir. Bursa metaverse arazi fiyatları çeşitli niteliklere göre değişse de 4 OVR yani 125 TL ile 12 OVR yani 400 TL üzerinde değişiklik göstermektedir.

Antalya Metaverse Arsa ve Fiyatları

Antalya Metaverse arsa ve fiyatları son dönemlerin en popüler aramaları arasında yer almaktadır. Ankara’nın en işlek ilçeleri olan Alanya, Kaş, Aksu ve Manvgat’ta kısım kısım Metaverse arsaları alınmaya başlanıldı. Özellikle Anafartalar Caddesi Metaverse arazi üzerinde bir yoğunluğun olduğu görülmektedir. Antalya metaverse arazi fiyatları çeşitli niteliklere göre değişse de 4 OVR yani 125 TL ile 12 OVR yani 400 TL üzerinde değişiklik göstermektedir.ü

Metaverse arsa nasıl alınır? Metaverse’te yatırımı nasıl, nereden yapılır?

Değişen teknoloji ile birlikte kripto yatırımlara ilgi son zamanlarda oldukça fazla. Metaverse arsa nasıl alınır? Metaverse’te yatırımı nasıl, nereden yapılır? sorusu şu sıralar oldukça fazla sorulur oldu. Bitcoin ile başlayan dijital yatırımlara son zamanlarda ‘Metaverse’ de eklendi. Metaverse evreninde insanlar sanal arsa alımı ve satımı yapabiliyor. Bazı uzmanlara göre Metaverse yatırımları tıpkı btcoin gibi büyük değer kazanacağı görüşünde. İstanbul ilse Metaverse arsa satımında pek çok şehri geride bırakmış durumda. İşte Metaverse yatırımlarına ilişkin detaylar…

Metaverse arsa nasıl alınır?

Popüler metaverse platformu OVR’de Türkiye’den 20 binden fazla parsel satılırken, İstanbul’da ise başta boğaz hattı olmak üzere 11 binden fazla parsel kullanıcılar tarafından satın alındı. İstanbul’a olan ilgi vatandaşları metaverse yatırımlarının nasıl yapıldığını araştırmaya itmiş durumda.

Metaverse yatırımı için öncelikle buna uygun bir cüzdanınızın olması gerekiyor. Kripto para yatırımcıları Metaverse yatırımlarının nasıl yapılacağı konusuna az çok hakimdir. Kripto para yatırımına benzer adımlar Metaverse yatırımları için de geçerli. Sanal arsa satışı gerçekleştiren platform satışı kendi coini ile gerçekleştirirken, arsalar sanal cüzdana gönderilecek OVR coini ya da platforma sanal cüzdanla bağlanılarak yapılan ödeme ile alınabiliyor. Metaverse yatırımı için aşağıdaki adımları atmanız gerekiyor;

1. Adım: Öncelikle Metamask cüzdanı’na sahip olmanız gerekiyor.
2. Adım: Ardıondan arsa (arazi) almak istediğiniz şirketi seçin
3. Adım: Şirket üzerinden metaverse coin alın
4. Adım: Arsa araştırmasını iyi yapın (İyi getirisi olacak yersi seçin)
5. Adım: Ada ve parsel seçin
6. Adım: Metaverse Coin ile Araziyi Alın

Metaverse yatırımı nasıl, nereden yapılır?

Metaverse yatırımı için öncelikle buna uygun bir cüzdanınızın olması gerekiyor. Kripto para yatırımcıları Metaverse yatırımlarının nasıl yapılacağı konusuna az çok hakimdir. Kripto para yatırımına benzer adımlar Metaverse yatırımları için de geçerli. Metaverse arsa satışı yapılan siteler şunlardır;

Sandbox
Axie Infinity
Decentraland
Ovr
MatrixWorld Land Sale
nextearth. io
Dvision Network
myneighboralice
Blocktopıa
Genesis City
Lunacia

Metaverse İstanbul arsa fiyatları ne kadar?

Türkiye’de yaklaşık 20 binin üzerinde parsel sanal platformda satılırken, İstanbul 11 binden fazla alanın satılmasıyla en çok ilgi gören şehir konumunda bulunuyor.

İstiklal caddesi ara sokaklarında satılmayan alanlar 12 OVR (Yaklaşık 400 TL) fiyata satılıyor.

İstanbul Nişantaşı’nda boş olan yerler 8 OVR (yaklaşık 250 TL) fiyata alıcı buluyor.

İstanbul Boğazı yakınlarındaki parseller 8 OVR (250 TL) fiyata satılıyor.

İstanbul’da satılan sanal arsaların büyük bir bölümünün Avrupa Yakası’nda olduğu görülürken, Anadolu yakası’nda Kadıköy ve Üsküdar en çok ilgi gören lokasyonlar oldu.

Mansur Yavaş: 4. test şehri oldu

Open Ar Cloud Association isminde bir şirket, gerçek dünyanın sanal aleme taşınabilmesi için bulut çözümler üzerinde çalışıyor. Geliştiriciler için ücretsiz hizmetler de sunan şirket, geçtiğimiz dönemlerde de Bari, Helsinki ve Los Angeles için test çalışmaları sürdürmüştü. Şimdi bunlara Ankara da eklendi. Mansur Yavaş, Open Ar Cloud Association’ın 4. test şehrinin Ankara olduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Ankara’mız; Los Angeles, Bari ve Helsinki’den sonra Metaverse’un açık ve birlikte kullanılır olması için standartlar geliştiren Open Ar Cloud Association’un 4. test şehri oldu. BLD 4.0 vizyonumuzla Metaverse entegrasyonunu tamamlayacak, icraatlarımızla orada da olacağız.”

Metaverse nasıl ortaya çıktı?

Metaverse veya Türkçe tabiriyle sanal evren, geleneksel kişisel bilgisayarların yanı sıra sanal ve artırılmış gerçeklik cihazları aracılığıyla kalıcı çevrimiçi 3 boyutlu sanal ortamları destekleyen, İnternet’in varsayımsal bir yinelemesidir. Metaverse, bilgisayarlar, android cihazlar ve 3D cihazlar sayesinde insan bilişinin yapay bir fiziksel ortama dâhil olmasını sağlamaktadır.[1] Metaverse’ü iletişim perspektifinden yeni bir gerçeklik, anlam dünyası ve iş birliği fırsatları sunan; kültürel, entelektüel ve ekonomik üretim için alt yapı ve etkileşim olanakları tanıyan; farklı gelişmiş teknolojilerin eş zamanlı ve entegre bir biçimde kullanıldığı; siber toplumsal bir düzlem şeklinde tanımlamak mümkündür.

Bugün dünyadaki en önemli metaverse yatırımcılarının başında sanal gerçeklik cihazları üzerine çalışan Oculus şirketini 2 milyar dolara alan Facebook gelmektedir.[6] Nitekim Facebook bu alanda Microsoft gibi önemli yazılım şirketleriyle iş birliği anlaşmaları imzalamıştır. Ayrıca Roblox gibi oyun platformları da bu alanda büyük arge yatırımları yapmaktadır.

Metaverse kavramı ilk kez Neal Stephenson’ın 1992 yılında yayımladığı bilimkurgu romanı Snow Crash’de ortaya çıkmıştır. Metaverse kavramı kurgusal bir dünyayı nitelemiştir.[9] Nitekim metaverse kavramı, ortaya atıldığı ilk dönemlerde aşırı abartılı ve spekülatif bir gelecek perspektifi olmakla eleştirilmiştir.

Özellikle Facebook’un konuya ilgi duymaya başlamasıyla kavram daha da ön plana çıkmıştır. Nitekim elinde büyük bir veri havuzu olan Facebook, milyonlarca insanın metaverilerine sahiptir. Bu da yapay zekâ temelli bir yapay dünyanın, insanların bireysel sınırlarını tehdit edeceği endişesini doğurmuştur.

Metaverse, sanal bir kamusal alan oluşturmayı vadetmektedir. Bu kamusal alanın sanal para birimleri bugün hâlihazırda kripto para piyasasında işlem görmektedir. Bu açıdan kavram internetin geleceği olarak görülmektedir. Metaverse adı verilen bu yapay evrene ilk giriş yapan şehir ise Seul kentidir.

Bu teknoloji yeterince geliştiği takdirde, insanlar edindikleri sanal gerçeklik cihazları sayesinde alışveriş yapma, sinemaya gitme, kafede zaman geçirme gibi pek çok eylemi fiziksel bir çaba harcamaksızın yapma fırsatına erişecektir. Hatta 2020 yılında ünlü rap sanatçısı Travis Scott Fortnite platformu içerisinde metaverse ortamında sanal bir konser düzenlemiştir.

AX MEDYA
sağlık sitesi takipçi satın al |-| nakliyat |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi
evden eve nakliyat |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat |-| IGBT tabanlı kompanzasyon |-| şehirlerarası evden eve nakliyat