Sabun Büyüsü Nasıl ve Hangi Durumlarda Yapılır?

Sabun büyüsü nasıl ve hangi durumlarda yapılır. Sabun büyüsü hangi durumlarda yapılır. Sabun büyüsünü bozmak için ne yapılmalı

Yayınlama: 24.12.2021
Düzenleme: 04.05.2023 17:24
127
A+
A-

Sabun büyüsü nasıl ve hangi durumlarda yapılır, sabun büyüsü nedir, sabun büyüsü hangi durumlarda yapılır, sabun büyüsünü bozmak için ne yapılmalı? Aslında toplum içinde büyük bir merak konusu. Genel olarak inceleyecek olursak büyüler, geçmişten günümüze kadar dayanan iyi ya da kötü niyet barındıran uygulamalardır.  Günümüzde halen yapılıyor olsa da eskisi kadar rağbet görmemektedir. Kimi insanlar İstekleri için kolay yol olan büyülere başvurur onlardan medet umar. Kimi insanlar ise hiçbir şekilde inanmaz.

Sabun Büyüsü Nasıl ve Hangi Durumlarda Yapılır

Kötü amaçlar ve iyi amaçlar için kullanılan büyüler vardır. İyi amaçlar için yapılan büyüler ak büyü olarak anılır. Kötü amaç için yapılan büyüler ise kara büyü olarak anılır. İyi amaçlar; İş bulmak, kısmet bulmak, sevdiğine kavuşmak gibi çeşitli hayırlı işlerdir.  Tam tersi olarak kötü işler için de büyü yaptıran kişiler vardır. Daha çok yuva dağıtmak, bazı kişilerin insanlarla aralarını bozmak, iş hayatında başarısız olmasını sağlamak, sevmediği kişilerin hastalanmasını  sağlamak gibi. Bu şekilde insanlar yapılan büyü ile istediklerine kavuşmayı arzu ederler.

Her insan büyü yapamaz ya da büyü yazamaz. Bunlar için bazı şartlar gerekir. Kişinin doğuştan hissi kuvvetli  olmalıdır. İman gücü bakımından da kuvvetli olmalıdır. Mistik güçleri olması, ruhani varlıklara iletişime geçmesi gerekir. İşi konusunda tecrübeli olmalıdır. Medyum hocalar doğuştan kudret sahibidir. Bu konusunda bu kişilere başvurulabilir. Sahte medyumlar giderek artmaktadır. Her gördüğünüz hocaya itibar etmemelisiniz. Özellikle de ofisi olan medyum hocalara başvurabilirsiniz.

Farklı istekler doğrultusunda yapılan  farklı büyü çeşitleri vardır. Her büyü çeşidinde kullanılan malzemeler de değişiklik göstermektedir. Bazen büyü yapılan kişinin kişisel eşyalarına ihtiyaç duyulur. Örneğin sabun büyüsü çok tercih edilen bir büyü çeşitlerindendir. Adından da anlaşıldığı üzere büyüyü yaparken sabun olmazsa olmazdır.

Sabun Büyüsü Nedir?

Sabun büyüsü nedir, büyülerin birçok çeşidi vardır. Bunlardan biri de sabun büyüsüdür. Bu büyünün etkisi kuvvetlidir, yapımı da gayet kolaydır. Bundan ötürü insanlar tarafından sık sık yaptırılır. Birden fazla yapılış amacı vardır. Ama daha çok kötü emeller için tercih edilir. Kişinin arası düşmanlarına karşı ya da arasının bozuk olduğu düşmanlarına karşı onların zarar görmesi maksadıyla yaptırılır.

Aynı zamanda kişinin kısmetinin açılması ya da sevdiğine kavuşması için. Nişanlı çiftlerin bir an önce evlenip mutlu ve huzurlu bir yuva kurmalarını sağlar. Eşlerin arası kötüyse ve ev içinde geçimsizlik varsa bu büyü tercih edilebilir. Yani bu büyü insanlarla olan iletişimlerini, ilişkilerini iyiye ya da kötüye kullanmalarında aracıdır.

Sabun Büyüsü Hangi Durumlarda Yapılır?

Sabun büyüsü hangi durumlarda yapılır diyenler için: Sabun ile yapılan büyüler genelde birtakım kişilerin çıkar elde etmek istemesi için yapılır. Bu kişiler evlilikleri bozmak, düşman gördüğü kişilerin ailesi ve çevresine karşı olan muhabbetini sonlandırmak, hoşlanmadığı iş arkadaşının işinde iyi yerlere gelmemesi hatta düşüş yaşaması için tercih edilebilir. Kısaca kötü emelleri olan kişiler tarafından yaptırılır.

Sabun Büyüsü Nasıl Yapılır?

Sabun büyüsünü yapmak her ne kadar  basit yöntemler gerektirse de her insan büyü yapma gücüne sahip değildir. Bu işle uğraşan ve yakından ilgilenen medyum hocalardan yardım almak ve büyüyü onların  yapması makbuldür. Büyü yapmak tecrübe gerektirir. Bu durum tüm büyüler için geçerlidir. Kişi kendi başına yaparsa yanlış yapması ve istenilen sonucu elde edememesi muhtemeldir. Sabun büyüsünün yapımı genel olarak bütün medyum hocalarda aynıdır. Fakat hocadan hocaya ufak değişiklikler olabilir. Peki sabun büyüsü nasıl yapılır diye soracak olursanız bilgi verelim:

  Sigara içenler kıyamet günü ağzında uzvuyla geleccek

Öncelikle büyü için olmazsa olmaz bir adet sabun gerekir. Sabunun temiz, kaliteli ve hiç kullanılmamış olmasına dikkat edilmelidir. Sabunun renginin, şeklinin, boyunun herhangi bir önemi yoktur. İster 41 adet isterse 23 adet iğne büyümüz için gerekli olan diğer malzemedir.

İlk olarak büyü yapılan şahıs ya da şahıslar hakkında birtakım bilgiler edinmek gerekiyor. Kişilerin isimlerine, doğum yıllarına ve anne adlarına gerek duyulmaktadır. Gerekirse fotoğrafları da sorulabilir. Emel iyi ya da kötü fark etmez aynı işlemler uygulanır.

Uzman medyum hoca yaklaşık bir hafta boyunca temin edilen iğneleri tek tek sabuna batırır. Bu sabunu iğneleme aşamalarında dualar okur, tılsımlı sözlerini söyler. En sona kalan iğneyi de sabuna batırmasından ardından sabun büyüsü tamamlanış olur.

Büyü esnasında okunan dualar ve tılsımlı sözler sayesinde büyünün etkisini kuvvetlendirmektedir. Bazen hemen etki alınmasa da etkiyi zamanla görmek mümkündür. Kötü amaç için yapılan büyüler etkisini karşı tarafın yaşayacağı sağlık sorunları ile gösterebilir. O kişi yavaş yavaş eski gücünü kaybetmeye başlar. Örneğin iğneyi sabuna batırırken sağ kolu hedef gösterilerek batırıldığında karşıdaki kişinin sağ kolu sakatlanır. Tabii sabun büyüsünün güzel yanı da vardır: Eğer aşk için kavuşmak için yapılmışsa yeni bir aşk doğmaya başlar ya da eski bir aşk yeniden alevlenir. Bu şekilde büyünün etkisini gözlemlemek mümkündür.

Sabun Büyüsü İnsan Üzerinde Nasıl Etki Gösterir?

Öncelikle büyüler usulüne göre ve işinin ehli tarafından yapılır. Kötü niyetle yapılan sabun büyüleri karşıdaki kişinin hayatının altüst olacağını çok rahat söyleyebiliriz. Bu büyü çok kuvvetli bir büyüdür. Peki sabun büyüsü insan üzerinde nasıl etki gösterir, maruz kalan kişilerdeki değişimler nelerdir soran kişiler için yanıt verelim:

  • Kişiyi hem maddi hem de manevi olarak zarara uğratır. İş hayatında, özel hayatında daima başarısızlıklar yaşar.
  • Etrafına karşı hep sinirli olur hiçbir şeyden memnun olmaz.
  • İnsanlarla iletişim kurmada sıkıntı çeker, sosyal yaşamını bitirir. Giderek kendi içinde yaşamaya başlar.
  • Olur olmadık şeylere ağlamak ister, duygusallaşır.
  • Uyku düzeni bozulur, yeterince uyuyamaz, halsiz olur.
  • Ya çok iştahsız olur ağzına lokma almaz ya da sürekli iştahı yerine olup yemek yeme isteği olur.
  • Hiçbir şeyden memnun olmaz, her şeyden şikayetçi olur.
  • Haksız olduğu durumda bile daima kendini zeytinyağı gibi üstte çıkarmaya çalışır.
  • Giderek görme kaybı yaşanır, uzağı ya da yakını bulanık görülebilir.
  • Ve en kötü yanı da kişiyi öldürmeyip hayatı boyunca süründürebilir, kişiyi yatağa bağlar. Şifası bulunmayan, teşhis konulamayan illet hastalıkların yanı sıra feci ölümler bile yaşanabilir.
  • Hayata her zaman kötü taraftan bakar. Her olayın kötü bir şekilde sonuçlanacağını düşünür.

Bu büyü sadece size değil, sevdiğiniz kişilere bile yapılmış olabilir. Eğer bu  konuda şüphe duyuyorsanız hiç vakit kaybetmeden işin ehli olan medyum hocalardan yardım almalısınız. Onlar sizin için ellerinden geleni yapacaktır.

Sabun Büyüsünü Bozmak İçin Ne Yapılmalı?

Sabun büyüsünü bozmak için ne yapmalı? diyenler için:

İlk olarak bu konuda işin uzmanlarına danışmak gerekiyor. Büyünün yapılıp yapılmadığı kendimiz anlayamayabiliriz. Uzman kişiler bu konuyu açığa kavuşturur.  Bu büyü Havas ilmine sahip hocalar tarafından bozulabilir. Eğer kişinin üzerinde büyü varsa etkili dualar, ayetler ve muskalar yazar. Bu muskanın 1 hafta kadar ev içerisinde herhangi bir gizli yerde saklanır. Bu bir hafta içinde büyü tesirini kaybeder, her şey eski haline döner.

Ak büyü ve kara büyü vardır. Ak büyüler hayırlı işler için yapılırken kara büyüler işleri çıkmaza sokmak için yapılır. Kara büyülerin en bilindik çeşitlerinden biri sabun büyüleridir. En feci sonuçları doğurabilmektedir: İnsanı süründürecek hatta öldürecek güce sahiptir. Bu yüzden büyüyü yaptırmadan evvel doğru karar verildiğine emin olunmalıdır.

  Zebani Efe Beycan nasıl ve neden müslüman oldu?

İntikam almak isteyen kişiler bu yola başvurmak istese de ilerde pişmanlık duyacağı şeyler yaşayabilir. Ortaya koyduğu etkilerinin yanı sıra bozulması da oldukça güçtür. Bu büyüye maruz kalan kişiler kendini ibadete vermeli ve sık sık Kuran okuyup dua etmelidir. Dualardan medet umulmalı ve Allah’a sığınılmalıdır. Ayrıca Kuran’daki bazı sure ve ayetler bu büyünün bozulmasında yardımcı olabilir. İşte o sureler:

Felak Suresinin Okunuşu

1- Kul e’ûzü birabbil felak

2- Min şerri mâ halak

3- Ve min şerri ğasikın izâ vekab

4- Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad

5- Ve min şerri hâsidin izâ hased

Felak Suresinin Anlamı

1- De ki: “Sığınırım o sabahın Rabbine,

2- Yarattığı şeylerin şerrinden,

3- Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,

4- o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden

5- ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!”

Nas Suresinin Okunuşu

1- Kul e’ûzü birabbinnâs

2- Melikinnâs

3- İlâhinnâs

4- Min şerrilvesvâsilhannâs

5- Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi

6- Minelcinneti vennâs

Nas Suresinin Anlamı

1- De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine,

2- İnsanların hükümdârına,

3- İnsanların ilâhına,

4- O sinsi vesvesecinin şerrinden.

5- O ki, insanların göğüslerine vesveseler fısıldar.

6- Gerek cinlerden, gerek insanlardan.

Bu sureler bir hafta boyunca aksatılmadan okunmalıdır. Yalnız abdest alınmalı ve mümkünse gusül abdesti de alınmalıdır. Allah’ın huzuruna temiz bir şekilde abdestli olarak çıkmak daha makbul olacaktır.

Sabun Büyüsünden Korunmak İçin Ne Yapılmalıdır?

İman gücü kuvvetli olmayıp ve dini vazifelerini yerine getirmeyen kişilerin büyüye yakalanma olasılıkları fazladır. Her türlü günahtan ve haramdan sakınılmalı. Geçmişte işlenen günahlar için de tövbe edip Allah’a yakarılmalıdır. Gün içinde sürekli zikir edilmelidir. Namazlar aksatılmadan kılınmalı, sık sık Kuran okunmalıdır. Büyülere karşı korunmak isteyen kişiler Allah’a sığınmalı, ona el açmalıdır. Bunun için kuvvetli sureler vardır. Bunların başında Ayetel Kürsi gelir:

Ayetel Kürsi Arapça Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.

Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.

Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.

Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.

Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur.

O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?

O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.)

O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,

O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.

O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.

O, yücedir, büyüktür.

Bu sure ve Felak/Fas Sureleri bir miktar suya okunmalı ve su 3 yudumda içilmelidir. Kalan su ile de gusledilmelidir. Bu işlemi yaparken abdestli olmaya özen gösterilmelidir. Bu sureler kişiyi  nazardan ve kem gözlerden de korur.

Yatsı namazlarının ardından Bakara suresinin son 2 ayetleri okunmalıdır. Bu ayetler her gece 313 kere okunması makbul olduğu söylenir. Bu ayetler kişinin içine ferahlık verir. Her türlü belalardan ve kötülüklerden kişileri korur.

Resûlullah (s.a.): “Her kim bir gecede Bakara sûresinin son iki âyetini (Amenerrrasûlü) okursa bu onun için yeterlidir.” buyurdu.

AX MEDYA
sağlık sitesi takipçi satın al |-| nakliyat |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi
evden eve nakliyat |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat |-| IGBT tabanlı kompanzasyon |-| şehirlerarası evden eve nakliyat