ASAYİŞ

Polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu

26 tane suç kaydı olan kanını, neslini, geçmişini s*ktiğimin kertenkelesi dün gece gencecik bir kadın polisi başından vurarak şehit etti.

Loading...

Abone Ol

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, 'motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, polise silahlı saldırı gerçekleşti. Yakalandığı sırada polisin silahını alan şüpheli ateş açtı. Olayda yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Bu sırada yaralanan polis K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Saldırı anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

ŞEYDA YILMAZ HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Şüphelinin açtığı ateş sonucu yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, saldırıdan sonra kaçan şüpheli ise polisin yaptığı çalışmaların ardından sokak arasında kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Adrese gelen çok sayıda polis ise çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olay yerindeki boş kovanlar tek tek belirlenerek incelendi.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ümraniye Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi amirliği tarafından “motosiklet hırsızlığı” suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan Y.E.Ç’nin (19) Ihlamurkuyu Mahallesi’nde yakalnarak muhafaza altına alınmaya çalışıldığı esnada görevli memurlarla arasında arbede yaşandı. Şüpheli görevli memurun silahını alarak polislere ve çevredekilere ateş ederken kadın polis memuru Şeyda Yılmaz (27) da karşılık verdi. Olayda, Yılmaz ve polis memuru K.H.S. ile şüphelinin olay yerinden bulunan annesi P.G. (43) yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılırken kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.