ESKİŞEHİR

Eskişehir'de büyü skandalı, öğrenci ev sahibine isyan etti

Eskişehir’de KYK kız yurdunda kalan öğrenciler, karşı apartmandan gelen yüksek sesli tartışmayla camlara çıktı. Tartışmanın kaynağı ise apartmanda oturan bir öğrencinin ev sahibine yönelik sert suçlamaları oldu.

Abone Ol

Eskişehir’in Şirintepe Mahallesi'nde saat 00.10 sıralarında yaşanan olay, mahalle sakinlerini şaşkına çevirdi. KYK kız yurdunda kalan öğrenciler, karşı apartmandan gelen yüksek sesli bir tartışma ile camlara çıktı. Tartışmanın merkezinde, bir öğrencinin ev sahibine yönelttiği şok edici suçlamalar yer aldı.

"Bana Büyü mü Yaptınız?"

Tartışma sırasında apartmanda oturan öğrenci, ev sahibine telefonda sert bir üslupla, "Benim eve benden başkası mı girdi? Kitapların üzerinde Arapça harfler yazılmış, bana büyü mü yaptınız?"

Çevrede Şaşkınlık Yarattı

Olay anında çevredeki vatandaşlar, tartışmayı duyunca duraksadı ve ne olduğunu anlamaya çalıştı. Öğrencinin büyü iddiaları ve Arapça yazılarla ilgili suçlamaları, mahallede merak konusu oldu.

Şu an için olaya ilişkin daha fazla bilgi bulunmazken, çevredeki vatandaşlar yaşananları hayretle izledi. Olayın detaylarıyla ilgili soru işaretleri artarken, apartmandaki durum dikkatle takip ediliyor.

-