meritking meritking giriş kingroyal madridbet madridbet giriş

Çebi fırçayı bastı! “Kimse ‘x’ diyemez”

Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi, online olarak gerçekleşen Divan Heyeti Toplantısı’nda konuştu.

Kendisinin kulübe para vermesiyle ilgili …

Yayınlama: 08.01.2021
5
A+
A-


Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi, online olarak gerçekleşen Divan Heyeti Toplantısı’nda konuştu.

Kendisinin kulübe para vermesiyle ilgili yapılan tenkitlere Çebi, “Gidenler 3 kuruş vermemiş, kasada da 1 kuruş bırakmamış. Vermeyeni değil, vereni eleştiriyorsunuz” yanıtı verdi. Bir televizyon kanalında Sergen Yalçın’ın ‘X hoca’ diye belirtildiğini söz eden Lider Çebi, “Kimse Beşiktaş’ın hocasına X diye hitap edemez” dedi. Çebi ayrıyeten, sürecin hakikat yönetilmesiyle borcun biteceğini de tabir etti.

Kendisine yazılı olarak verilen 61 soruyu yanıtlayan Çebi, birtakım bireylerin verdiği sorularda arka niyetinin olduğunu söz etti. Pandemi sürecinde verdikleri uğraşın takdir edilmesi gerektiğini söz eden Çebi, “Şu anda 61 soru gelmiş. Muhalefette olan arkadaşlarımızın çok pahalı soruları var. 2-3 tane de arka niyetli soru var. Vakit birlik ve beraberlik vakti. Arka niyeti bırakıp seçim vakti sandığa gittiğimizde, bunları ayırt edebilecek genel konsey olduğunu biliyoruz. Seçim vakti söylediğimiz bindirilmiş kıtaların Beşiktaş’ta karar veremeyeceğini söylemiştik ve hakikaten de bunu seçimde gördük. Pahalı genel konsey üyeleri bunu gösterdiler. Mesut Urgancılar, aidatları diğerleri tarafından yatırılmış olan üyelere bildiri yoluyla vurgulayacağımızı belirtti. Bu da bizim güzel niyetimizi gösteriyor. Para yatırmaya gelip ‘Benim paramı oburu yatırmış, ben paramı kendim yatırmak istiyorum’ diyen üyelerimiz var. İnsanların ailelerinin, çocuklarının, eşlerinin, yurt dışında bulunan yakınlarının aidatlarını yatırma isteğini biliyoruz. Dilekçeyle başvurulduğu vakit bunlar geçerli olacaktır. Çok mecbur durumda olanlar varsa, parayı yatırıp dilekçe yazsınlar, bununla ilgili sorun çıkacağını şahsen düşünmüyorum” diye konuştu.

“TFF bize zerre takviye olmadı”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) pandemi sürecinde kulüplere sağladığı hiçbir şey olmadığını söyleyen Çebi, “Bunu yüzlerine de söyledim. Muhtaçlığımız olan bu devirde yanımızda olmaları gerekirdi, zerre kadar yanımızda olmadılar. UEFA ve FIFA nezdinde teşebbüslerde, UEFA ve FIFA’nın futbolcu tarafındaki haline karşılık da TFF’nin teşebbüsleri olmadı, olduysa da çok zayıf kaldı. TFF’nin sendika üzere davranışından son derece rahatsızız. UEFA ve FIFA verdikleri kararlarda pandeminin zorlayıcı sebep olmadığı yazıyor. Lakin gelirlerde yüzde 15 kesinti yapacağız da diyorlar. Pandemi periyodunda dükkan kapalı ancak 2 ay ödeme yapmadığınız için futbolcu fesih hakkını kullanarak gidiyor. Bizde aldığı fiyatın 4’te 1’ine diğer gruba gidiyor. Bir defa bunu sorsanıza futbolcuya. Bu kadar vurdumduymaz bir ortam içinde bize sahip çıkacak tek yer var, Beşiktaş topluluğu, taraftarı ve genel şura üyeleri. Ayrıyeten aklına gereksinim duyduğumuz divan konseyi üyeleri. Bize saldıran kısım yüzde 3-5’lik bir devir. Ancak geri kalan yüzde 95’lik kesim yazmadığı için, bu şahısların sesi çıkıyor. Artık Beşiktaş’ın diğerlerinin verdiği paralarda genel heyete gidenlerin seçtiği bireylerin olmayacağını vurguladım” dedi.
Kulüpler Birliği’nde de sorunlar olduğunu söyleyen Çebi, “Kulüpler Birliği, grupların alanda değil de birbirleriyle uğraş ettiği bir noktaya gelmiş. Umarım en kısa müddette birlik ve beraberliğin oluştuğu bir yapıyla yürürüz orada. Kulüpler Birliği dün bir açıklama yaptı, yayınca kuruluş bir açıklama yaptı, TFF bir açıklama yaptı. İçinde bulunulan durum nedeniyle kulüplerin fedakarlık yapması gerektiği belirtildi. Fakat futbolculara fedakarlık yok, haksız yere aldıkları paralar tartışılırken, yayıncı kuruluş ‘Pandemi var, indirim yapın’ diyor. Fakat onların da yeteri kadar anlayışlı olmadığını görüyoruz. Bu tartışma kimseye fayda getirmez. Bunun bitmesini bekliyoruz fakat onların da bizi aşan taleplerinden vazgeçmesini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“Süreç hakikat yönetilirse borçlar bitecektir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmede bankalara olan borçlarla ilgili konuştuğunu söyleyen Lider Çebi, “Cumhurbaşkanımıza, bankalarla yapılan kontratların bizi güç durumda bıraktığını birinci izah edenlerden birisiyim. Dikkat ve hassasiyet göstermeyen yöneticilere ağır ceza verilmesi konusunda bir yasa olması gerektiğini söylemiştim. Cumhurbaşkanımız ‘Bunu gözden geçirin. Spor kanunuyla bir daha tekrar etmesin’ demişti. Böylelikle bir çalışma başladı. Yöneticilerin yapmış olduğu zayiatlardan mesul olması gerektiğini istiyoruz. Bankalar Konsorsiyumu ile yapılan kontratın Beşiktaş’a nefes aldırmayacak düzeyde olduğunu söz ettim. Bunun değişmesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bugüne kadar içinde bulunduğumuz mukavelenin verdiği çok yükü kendi imkanlarımızla aştık. Lakin bunun daima olamayacağını herkes kabul etmeli. Her yöneticinin ya da liderin gücü bir yere kadar gidiyor. Güçlü lider ve idare versin diyenler var. Ver demekle olmuyor. Beşiktaş nizama çıkana kadar birlik beraberlik içinde olmalıyız. Yapacağımız yeni mukavelenin iyi olmasını diliyorum. Ancak şimdi bitmiş bir şey yok. İçinde bulunduğumuz mukavele koşulları o kadar vahim ki, daha düzgün koşullarda yapacağımızdan emin olmanız gerekiyor. Bankalar da birtakım hususlarda haklı. Tam olarak istediklerimizi yapamadık fakat eskisinden çok daha yeterli bir kontrat olacak. İstediğimiz koşulların hepsini alacağımızdan kuşkum var. Lakin bu süreç yanlışsız yönetildiğinde bütün borçlar bitecektir” diyerek uzun vadede borçların eritilebileceğini tabir etti.

“Abdullah Avcı’ya bir meblağ ödeyebiliriz”

Kendisine yöneltilen 61 sorudan 4’ünün arka niyetli olduğunu tabir eden Ahmet Parıltı Çebi, “Diğer 57 soru için de teşekkür ederim, bu soruların içinde yarısı bize muhalif olan isimlerden, hepsine teşekkür edemi. Abdullah Avcı’yla kontratımız 3 yıllık ve yıllığı 12 milyon TL. Kendisiyle görüşeceğiz. Bir uzlaşı içinde olacağımızı ümit ediyorum. Kendisinden agresif bir hal görmedik. Fakat Trabzonspor’da hocalık yaparken, Beşiktaş’tan maaş almak ne kadar gerçek, bunu da soracağız. Hocamızın negatif halli olacağını düşünmüyorum. Kendisine verdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür ediyorum. Bir sürü futbolcu hak etmeden parasını alırken, hocaya da hak ettiği bir meblağ verebiliriz. Bunu da belirtmek istiyorum” dedi.

“Kimse Beşiktaş’ın hocasına ‘X’ diye hitap edemez”

Dün Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluş ve TFF’nin açıklamalarına değinen Çebi, “Digitürk’ün son açıklamasında ‘Karşılıklı anlaşarak’ diye bir tabir var. Karşılıklı anlaşarak diye bir durum yok. İçinde bulunduğumuz güç durumda, kendimizin imkansızlıklarından faydalanmışlar üzere gösteriyorlar, buna da dikkat etmeleri gerekiyor. Dün bir yayında hocamızla ilgili ‘X’ sözü kullanılmış. Orada bu ifadeyi kullanan kişiyi kınıyorum. Yayıncı kuruluşu da bu konuda yanılgı yapanlara dikkat etmesi gerektiğini söylüyorum. Hiç kimse Beşiktaş’ın hocasına X diye hitap edemez. Burası Beşiktaş, 200 tane beIN Sport eder. Kimse hocama X diye hitap edemez” dedi.

  Icardi'nin durumu belli oldu ilk 11'de başlayacak

VAR’ı desteklediğini söyleyen Lider Çebi, “Ben VAR’ı destekleyen bir yöneticiyim. Genç hakemlerin de desteklenmesi gerektiğini geçen sene söyleyen biriyim. Gençler kusur yapsın, eskilerin yanılgılarına katlanmak yerine onların kusurlarını tercih ederiz dedim. VAR bence yararlı. Seyrettiğiniz bir şeyi hakikat kullanmak maksadıyla yapıyorsanız, Türk futboluna adalet getirirsiniz. Hakemlerimizin kusur bile yapmadığı yerde, VAR’ın çağırıp yanlış yaptığını görmekten ötürü ‘Acaba burada ne oluyor’ diye soruyoruz. Lütfen VAR’ın başındaki şahısların, VAR’a katkı verecek formda yönetmesi gerekiyor. Maçı bile gerçek yöneten hakeme kusurlu karar verdiren VAR’a hayır diyoruz” diyerek kelamlarını sürdürdü.

“Basketbolda süreklilik olmasını istiyoruz”

Basketbol ekibinde bütçeyi düşürdüklerini söyleyen Ahmet Işık Çebi, “Basketboldaki başarımız ortada. Biz bunu Beşiktaş’ın vizyonu olarak ortaya koyduk. 6 maç kaybederken, içimiz kan ağlarken bile sabrettik. Bu formda hareket eden basketbol yöneticilerine teşekkür ediyorum. Biz bu yolda devam edeceğiz. Oradaki muvaffakiyetin, başladığı günden itibaren, bilhassa kimi menajerlerin isimlerinin konuşulması, vizyonumuzun gölgelenmesinden öteki bir şey değildir. Bankalar Konsorsiyumu ile başarabilir ve yeni kontrat yaparsak, amatörlere Futbol A.Ş.’den ödeme yapma mahzuru var kurallarda. Amatör sporlarımıza misyonumuz başarılı hocalar getirmek ve onların alanda çaba etmesini sağlamak. Onların başarılı olacağı sürece katlanmayı bilmemiz gerekiyor. Biz süreklilik olması dileğindeyiz. Çekilecek problemlere hazır olunmasını rica ediyorum” dedi.

“Başarı yokken ‘Çebi oradaydı’, muvaffakiyet varken ‘Çebi yoktu’ diyorlar”

Geçmişe dönük kontrolle ilgili konuşan Çebi, “Denetim konusunda çok fazla söyleyecek bir şeyim yok. Genel sekreterimiz esasen söyledi. Lütfen biraz sabredin. Pandemi devri geldi ve ilgili firmanın çalışan arkadaşlarının sıhhat meseleleri kelam konusu oldu. Geçmişte yapıldı lakin gereği yerine getirilmedi deniliyor. Bunu da hürmetle karşılıyorum. Tarih ve vakit vermiyorum, tahminen yarın, tahminen yarından da yakın. Rapor çıktığı vakit gereğini yapacağız. Benim bu sürecin içinde olduğum söylenmekte. Doğrudur, varsa bir kusurumuz gereğini yaparız. Niyetimiz var olanı ortaya koymak ve Beşiktaş’ın uğradığı ziyanlar varsa, bunları tazmin etmektir. Bir ordu kumandanı düşünün. Güneyde vazife yapan ordu kumandanı, kuzeydekinden sorumlu olamaz. Batıdaki kumandan, güneydekinden sorumlu olamaz. Bunlardan sorumlu olan Genelkurmay Başkanı’dır. Ben, bana verilen misyonu yerine getirdim. Demeç verirken ‘O da buradaydı’ diyecekler ancak muvaffakiyet geldiği vakit ‘Burada değildi’ demeyecekler. Eski lider, Şenol Güneş konusunda demeç verirken ‘Ahmet Parıltı Çebi, Şenol Güneş’le mesaide bulunmadı’ diyecek ancak zora gelince ‘O da buradaydı’ diyecek. Bu türlü bir durum yok. Bizim gayemiz kimseyi hırpalamak değil, Beşiktaş’ı hırpalayanlara hesap sormaktır. Hesap sorulacaksa bunu da topluluk olarak yapacağız ve burada da herkesin hal davranışlarını göreceğiz” açıklamasını yaptı.

“Boyko, Aras niçin alındı diye sordunuz mu?”

‘Gökhan Töre neden alındı’ diye sorulan soruyu yanıtlayan Lider Çebi, “Sen Boyko niçin alındı, Aras niçin alındı sormadın bugüne kadar. Bu transferleri tek başımıza yapmadık. Sonuçta Gökhan Töre tercihinin yanlış olduğunu da düşünmüyorum. 2 haftadır sakatlığı olan bir futbolcumla alakalı sorulan soruda arka niyetin devam ettiğini görüyorum. Birebir kişi ‘Taşıma su ile değirmen dönmez. Ne üzere tasarruf önlemleri aldınız, bunları göremedik’ demiş. Taşıma suyla değirmen, taşıdığınız su kadar döner. Bağışta bulunan arkadaşlardan gelen gelirlerle kulübü ayakta tuttuk. Kulübe yararı olmayanlarla bunları konuşmanın manası yok. Emek verenlerin yaptıklarını küçümseyenler var, eski yöneticiler var ‘Verme, niçin veriyorsun’ diyen. Bu nasıl hırstır, sana ne ya. Şu anda yaşadığımız arbedenin alanlar-verenler hengamesi olduğu net formda ortaya çıkmıştır. Fakat gerçek Beşiktaşlılar kazanacak. Her gün aklı bu kulüpte olan binlerce insan var. Benim vardı da verdim bu kulübe, onlar olmadan takviye verdiler. Benimkinin yanında onların verdikleri daha değerli” dedi.

Kulübün CEO’su Seçil Aygül’ün maaşının sorulması üzerine de konuşan Çebi, “Şu andaki CEO’nun aldığı maaşı soruyorlar. Eski CEO’nunkini de sorsanıza. Eski CEO’nun aldığının yarısından daha az alıyor” karşılığını verdi.

“Her Beşiktaşlıyla yan yana yürüyeceğim”

Erdal Torunoğulları’nın geçerli mazeretleri olduğunu ve bu nedenle Futbol A.Ş.’deki vazifesinden ayrılacağını söyleyen Ahmet Işık Çebi, “Erdal Torunoğulları, geçen sene Futbol A.Ş.’de lider olarak misyon yapmasını istediğim bir arkadaşımdı ve bu misyonunu yerine getirdi. Fakat artık ayrılması gerekiyor. Düzgün niyetli bir halde misyonuna devam edemeyecek. Mazeretlerini açıklamak bana düşmez. Onların da Beşiktaş’ı yönetmeye, yetkili olmaya hakları var. Futbol A.Ş.’nin vergi borçları, Beşiktaş’ın vergilerinin 10’da 1’i bile değildir. Ben kulüp lideriyim, kolayına kaçacak olsam, o tarafa giderdim. Vazife alan bireylerin Beşiktaş’la bağı görülmemiştir denilmiş soruda. Bu isimlerin hepsi genel konsey üyesi. Bunu nasıl kanıtlamamız gerekiyor, doğduğunda Beşiktaş forması giydiği fotoğrafı mı istiyorsunuz? Beşiktaş çok eski ve büyük bir topluluk. 2 kişi küsmüş vaktinde. Ben ikisine de elimi uzatıyorum, ikisinden birisi küsüyor. Ben ne yapacağım artık? Lütfen bu yaptıklarımdan ötürü ben yargılamayın. Sevmediğiniz her Beşiktaşlıyla yan yana yürüme mecburiyetim var zira onlar topluluğun kıymetli fertleri” dedi.
Kaleci alınmaması hakkındaki tenkitlere de karşılık veren Lider Çebi, “Kaybedilen maçlarda kaleci zafiyeti varmış, bundan sorumlu olup olmadığımı sormuş. Bu senin görüşün. Futbol uzmanı mısın? Genç oyunculara öncelik verip yetiştireceğiz dedik, söylemimizin de gerisinde duruyoruz. Hocamız da bu bahiste açıklamasını yaptı. Kaybedilen maçların sorumluluğunu bana yükleyin ancak genç çocuklara yüklemeyin. Yarın bu kaleciler muazzam olunca, takdir edecek misin?” dedi.

  Wanda Nara Porno videosu hakkında açıklamalarda bulundu

“Ben hocanın işine karışmam”

‘2 sene evvel Dünya Kupası’nda final oynamış oyuncuyu, teknik takıma baskı yaparak oynatmadığınız gerçek mu?’ diyerek Vida’nın oynatılmaması hakkında soru soran bir üyeye karşılık veren Çebi, “Teknik takımla zerre kadar temas halinde değilim bu bahislerde. Futbol otoritesi üzere davranan birisi değilim. Hiçbir vakit yapmadım bunu ve bundan sonra da yapmayacağım. Bir insanın, daha âlâ bilen birine akıl vermesi kadar mantık dışı bir şey olamaz. Benim burada futbolcularımı eleştirmemi beklemeyin. Parasını isteyene garezim yok, hakkıdır lakin onlara bu mukavelelerle hak etmediğini verenlerle hesabım var. Bu futbolcuyla 7 defa oturdum görüştüm. ‘Pandemi periyodunda yabancı sayısını artırın, kenarda oturan futbolcular var, faydalanmak istiyorum’ diye TFF’ye söyledim. Eski mukavelelerle ilgili beni eleştirme hakkınız yok, hakikat değil” dedi.
Ghezzal ve Rosier’in geç alınmasıyla ilgili eleştiriyi de yanıtlayan Ahmet Işık Çebi, “Ghezzal ve Rosier’i neden daha önce almamışım. Bu oyuncular güzel futbolcular lakin kulüpleri ısrar etmemize karşın son güne kadar bize vermediler. Ben bu çocuklara güvendiğim için son güne kadar sabretmek zorundaydım. Geç oldu, kayıplarımız oldu ancak pak oldu. Bu arkadaşların geç gelmesinde ne üzere bir menfaatim olabilirdi ki. Ben aslında parasını dönemlik veriyorum. Son gün kulüpleri alabilirsiniz dediler. Bunun sebebi ben değilim” açıklamasında bulundu.

“Ruiz’i biz göndermedik, kendisi gitti”

Kartal Yuvası mağazalarının ağır borç yükü altında olduğunu söyleyen Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, “Kartal Yuvası çok ağır borç yükü altında. Birtakım tedarikçiler parasını 24 saatte almışlar, kimileri parasını 2 yıldır alamıyor. İçinde bulunduğumuz badirenin nedeni bu. Planlama yanlışı yaptığımız söyleniyor. Planlama yapamıyoruz ki. Geldiğimiz günde transfer limitlerinin gündeme geldiği ortamda, kalkıp da bütün bu limitleri dolduracak üslupta bir uygulama yapılmışsa, bizden neyin planlamasını bekliyorlar. Ben ‘X’ futbolcuya tazminat ödeyerek gönderiyorum, yerine aldığım Y futbolcusunun maliyeti, gidenden daha ucuza geliyor. 1,5 milyon alanı 700 bine yollamışız, yerine 700’e adam almışız. Ruiz’i biz göndermedik, kendisi gitti ve gitmeye hazırdı. Biz git demedik. Dükkan kapalı, pandemi var, izah ediyoruz lakin ben anlamam diyerek gidiyor. Beşiktaş’a ihanet eden bir futbolcu üzerinden lidere hakaret ediliyor. Ben ayakta kalacaksam, topluluğun gücüyle ayakta kalacağım. Borçlar net formda açıklandı. Daha da artması olası sayısı ekleyerek tabir ettik. Bu mevzuda da haklı çıktık ve hepsi başımıza geldi” dedi.

“3 kuruş vermeyip, kasada 1 kuruş bırakmayanlara hesap sorsanıza”

Geçtiğimiz aylarda kendisinin kulübe verdiği parayla ilgili olarak ‘Çebi algı yaptı’ tenkidine kızan Ahmet Işık Çebi, “Çebi 100 milyon verip, 150 milyon verildi algısı yapmıştır denilmiş. Bu sözler benim tabirim değildir. Ben maddi olarak anılmak istemiyorum. Ben algı oluşturmaya çalışsam, ‘Benim Beşiktaş’la para bağım özeldir’ demem, çıkar konuşurdum. Bu kulübe 3 kuruş vermeyip, kasada 1 kuruş bırakmayana hesap sorulmuyor, verene hesap soruluyor” dedi.

Stadın önünde bulunan ve Ahmet Parıltı Çebi’nin babası Kaptan Çebi tarafından yaptırılan Kartal heykeliyle ilgili de konuşan Çebi, heykelin küçük olduğu tenkidine ise, “Stat önündeki kartal heykelini yapan, bunu yüreğinden koymuştur. Bunu babam yaptırdı. 85 yaşında elleriyle yapıp koydu buraya. Herkes burada durup fotoğraf çektiriyor. Bunu yazan arkadaş daha büyüğünü yapıp getirirse, başkasının yanına koyarız. Stadı engelleyecek bir heykel dikmek benim estetik anlayışıma uygun değil” karşılığını verdi.

“Fulya davasını gündeme getirenleri çağırıyoruz lakin gelmiyorlar”

Fulya davasıyla ilgili açıklamayı daha evvel yaptıklarını söyleyen Ahmet Işık Çebi, “Avukatımız Fulya davasını açıkladı. Bunu gündeme getiren arkadaşı kulübe davet ettim lakin gelmediler. Kendilerine durumu anlatmakla ilgili talih tanımamıza fırsat vermiyorlar. Önümüzdeki hafta istediği saatte gelsinler, durumu izah edelim. Şayet burada Beşiktaş’a ziyan veren bir tutum varsa, teşekkür edip kendisine sarılalım. Yüzde 68’e 32 yazan bir kontrat var. Art sayfasında dağıtımın nasıl yapıldığı net formda yazılmış. Fakat burada yanlış tabir edilip genel heyet yanıltılmış. Bununla ilgili tahkime gittik. Tahkim dedi ki, buralarda hakkınız var alın, buralarda hakkınız yok verin. Alacaklarımızı aldık, vereceklerimizi verdik. Mahkeme diyor ki, bir kontrat var ve buna bakarım. Beşiktaş’ı temsil eden taraf, bunları imza altına almış ve muahede bitmiş diyor. Müteahhit de gerekeni yerine getirmiştir diyor. Genel heyet burada yanıltılmışsa, oradaki tabir tartışılmalı. 48’e 52 verilmiş. Lakin yapılan mukaveleyi değiştirmeye gücüm yok. Hakkımız tahkime gitmekti ve bu da sonuçlandı” diye konuştu.

“1 Liralık yere 3 Lira ödemeyeceğiz”

Beşiktaş’ın küçülmeye gitmediğini söz eden Ahmet Parıltı Çebi, “Beşiktaş’ın masraflarını kısmak, küçülmek manasına gelmiyor. Biz 1 Lira ödenmesi gereken yere 3 Lira ödenmesine mahzur olmaya çalışıyoruz. Gereken kaliteye dikkat ediyoruz. Beşiktaş’ın borçlarını ödeyebilmesi için hassasiyet gösteren idarelerle yolumuza devam edeceğiz. Bizim gelirlerimizi artırmamız lazım fakat pandemi mahzur oldu. Bununla ilgili Adnan Dalgakıran, gelir getirici faaliyetlerimizle ilgili yola süratle devam edecektir. Bu nedenle bağlantıdaki sorumluluğu Erol Kaynar aldı. Mesken konusu var, stat içi faaliyetler artırılacak. Tiyatro, moda, sanat faaliyetlerinden gelir sağlayacağız. Teknolojiden gelir sağlamaya çalışacağız. Bankalarla ilgili yapılandırma inşallah şubat, mart ayına kalmadan tamamlanır. Bu mevzuda CEO’muz Seçil beyefendiye teşekkür ediyoruz. Kendisinin başarılarından öteki kulüpler de faydalanıyorlar” dedi.

Son olarak üyelere seslenen Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, “Bütün Beşiktaşlılardan pandemi nedeniyle bize müsamaha gösterilmesini rica ediyorum. Mali genel şuramızı yapamadık. Bu türlü giderse 2 genel konseyi bir ortada yapmak durumunda kalabiliriz” diyerek kelamlarını tamamladı.

 

 

sağlık sitesi |-| nakliyat |-| youtube izlenme al |-| ideal kilo hesaplama |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber
evden eve nakliyat |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| hdfilmcehennemi |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat