Astral Seyahat Nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Yayınlama: 24.12.2020
44
A+
A-

Halk arasında ruhun bedenden ayrılması olarak nitelendirilen Astral seyahat oldukça merak edilen konular arasında. Bu nedenle ‘astral seyahat nedir ve nasıl yapılır? ‘Astral Seyahat zararlı mı?’ sorularının cevapları araştırılıyor. İşte astral seyahat yapanlar ve astral seyahat teknikleri hakkında detaylı bilgiler..

Son zamanlarda oldukça popüler olan astral seyahatin ne anlama geldiği ve nasıl yapıldığı bu terimi ilk kez duyanlar tarafından merak konusu oldu. Astral seyahat kavramı spiritüalizm, okültizm ve teozofi konularıyla ilgili olanlara yabancı bir terim değil.  Astral seyahat yapabilmek için öncelikle ‘Astral Beden’i oluşturmuş olmak gerekiyor. Bunun için uzun ve ciddi çalışmalar gerekiyor. Peki, astral seyahat nedir?

ASTRAL SEYAHAT NEDİR?

Astral Seyahat Nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır?
Astral Seyahat Nedir, Astral Seyahat Nasıl Yapılır, Astral Seyahat Tehlikeli mi, Astral Seyahat Teknikleri, Astral Seyahat Zararlı mı, Astral Seyahat Günah mı, Nasıl Yapılır, Teknikleri Nelerdir, Ruhun Bedenden Ayrılması

Ruhun bedeninizden kısa süreliğine ayrılarak farklı bir boyuta taşınmasına astral seyahat denir. Ruhsal bir seyahat olan astral seyahat, bedeni ve fiziki olarak yapılabilecek bir seyahat değildir. Kısaca varlığın vücuttan ayrılarak dolaşması durumu olarak tanımlanan astral seyahat, ülkeler arası hatta gezegenler arası yolculuk yapıldığına inanılır.

ASTRAL SEYAHAT TEHLİKELİ Mİ?

Spiritüal bir konu olan ve hakkında çeşitli iddialar bulunan astral seyahatin zararları ile ilgili kanıtlanmış bir şey yoktur ancak kalp ve sinir hastalığı, hiper tansiyon gibi problemleri olanların astral seyahati denemelerini öneriliyor.  Astral Seyahat Nedir, Astral Seyahat Nasıl Yapılır, Astral Seyahat Tehlikeli mi, Astral Seyahat Teknikleri, Astral Seyahat Zararlı mı, Astral Seyahat Günah mı, Nasıl Yapılır, Teknikleri Nelerdir, Ruhun Bedenden Ayrılması

Monroe Enstitüsü Basamakları

İnsan bilinci alanında önde gelen araştırma kuruluşunun kurucusu olan The Monroe Institute adlı The Monroe, 1971 yılında astral seyahatin nasıl yapılacağını anlattığı “Bedenin Dışına Yolculuk” başlıklı bir çalışma kurdu. yedi adım:

Adım 1: Hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlayın.
Adım 2: Bir hipnoagogik duruma girin ya da yarı uyuyun.
Adım 3: Fiziksel duyum üzerinde zihinsel duyuma öncelik vererek durumu derinleştirin.
Adım 4: Ortamınızdaki, titizlikle ortaya çıkan bir durumdaki belirgin titreşimin varlığına dikkat edin.
Adım 5: Titreşimi fiziksel bedeninizde uygulayın ve varlığına rahatlayın. Bunun amacı, ince gövdeyi nazikçe fiziksel bedenin dışına sallamaktır.
Adım 6: Uzuvları ve gövdeyi terk etme konusundaki düşüncelerinize odaklanın ve her seferinde bir tane yapmaya çalışın.
Adım 7: “Kaldırma” olarak bilinen, fiziksel bedeninizden zahmetsizce kaymaya odaklanın.

ASTRAL SEYAHAT NASIL YAPILIR?

Sabaha başla

Geceleri astral projeksiyon yapmak yerine, uyumadan hemen önce, kendinizi hala uykulu hissettiğiniz sabahın erken saatlerinde başlayın. Bazıları şafak çevresinde gerekli rahatlama durumuna ve yüksek farkındalığa ulaşmanın daha kolay olduğunu söylüyor. Yine de herhangi bir zamanda astral seyahat etmek mümkündür, bu nedenle zor ve hızlı kurallar yoktur. Kişisel bir tercih ya da yapmak için yetkilendirilmiş olduğumuzda basit bir astral seyahattir. Astral Seyahat Nedir, Astral Seyahat Nasıl Yapılır, Astral Seyahat Tehlikeli mi, Astral Seyahat Teknikleri, Astral Seyahat Zararlı mı, Astral Seyahat Günah mı, Nasıl Yapılır, Teknikleri Nelerdir, Ruhun Bedenden Ayrılması

Doğru Atmosferi Yaratın

Astral projeksiyon derin bir rahatlama hali gerektirir, bu yüzden tamamen rahat olduğunuz evinizin bir bölümünde yapılmalıdır. Yatağınıza veya kanepenize yatın ve zihninizi ve vücudunuzu rahatlatın.

Tek başına astral projeksiyon yapmak, odadaki bir başkasına göre daha kolaydır. Genellikle bir eşle yatarsanız, astral projeksiyonu uygulamak için yatak odasından başka bir oda seçin. Bunu yapmak için iyi bir zaman, kimsenin girmediği ve astral uçuşta olduğunuzda hiç kimsenin odaya girmeyeceğinden emin olmaktır.

Gölgeleri veya perdeleri çizin ve rahatsız edici sesler odasından kurtulun. Her türlü kesinti, başarmanız gereken rahatlama durumunu bozabilir.

  Sevdiğim kişiyi rüyamda görme duası

Uzan ve rahatla

Seçtiğiniz odada kendinizi arkanıza yerleştirin. Gözlerinizi kapatın ve rahatsız edici düşüncelerden kurtulmaya çalışın. Vücuduna konsantre ol ve nasıl hissettiğini. Amaç tam bir zihin ve beden rahatlama durumuna ulaşmaktır.

Kaslarınızı esnetin ve ardından gevşetin. Ayak parmaklarınızla başlayın ve vücudunuzda yukarı doğru çalışın ve yavaşça başınıza doğru ilerleyin. Geçtiğinizde her kasın tamamen gevşemiş olduğundan emin olun.

Derin nefes alın ve tamamen nefes verin. Göğsünde ve omuzlarında gerginlik hissetme, sadece rahatla.

Aklınızı nefes alıp vermeye odaklayın. Dışarıdaki endişelerin düşünceleriyle uzlaşmayın ve ruhunuzun bedeninizden yansıtma fikriyle henüz meşgul olun. Sakinleşmek için kendinize dalın.

Hipnotik bir duruma ulaşın.

Bu hipnotik hal normalde hipnogogik durum olarak bilinir. Vücudunuzun ve zihninizin uyumasına izin verin, ama bilincini tamamen kaybetmeyin.
Uyanıklığın ve uykunun kenarında olmak, hipnotik bir durum, astral seyahatin gerçekleşmesi için gereklidir. Bu duruma aşağıdaki yöntemi kullanarak ulaşın:

Gözlerinizi kapalı tutarak, aklınızın el, ayak ya da tek bir ayak parmağı gibi vücudunuzun bir bölümüne dolaşmasına izin verin.

Gözlerinizi kapalı bile olsa mükemmel şekilde görselleştirene kadar vücut kısmına odaklanın. Tüm diğer düşünceler kaybolana kadar odaklanmaya devam edin.

Zihninizi vücut kısmınızı esnetmek için kullanın, fakat fiziksel olarak hareket ettirmeyin. Parmaklarınızın kıvrılıp kıvrıldığını ya da parmaklarınızı fiziksel olarak hareket ediyormuş gibi görününceye kadar sıkmayın. 

Odağınızı vücudunuzun geri kalanına genişletin. Bacaklarınızı, kollarınızı ve başınızı sadece aklınızı kullanarak hareket ettirin. Tüm vücudunuzu sadece zihninizde hareket ettirene kadar odağınızı sabit tutun.

Bir titreşim durumuna girin. Birçok kişi, ruh bedeni terk etmeye hazırlanırken, farklı frekanslarda dalgalar halinde gelen duygu titreşimlerini rapor eder. Titreşimlerden korkmayın, çünkü korkunun varlığı meditatif durumunuzu bırakmanıza neden olabilir; bunun yerine, ruhunuz bedeninizden ayrılmaya hazırlanırken titreşimlere yenik düşer.

Ruhunuzu bedeninizden hareket ettirmek için aklınızı kullanın. Vücudunu ayağa kalkmak için zihninde oynat. Etrafına bak. Yatağınızdan kalkın ve odanın içinde yürüyün, sonra arkanı dönün ve yatağınıza vücudunuza bakın.
Vücudunuza odanın her köşesinden bakıyormuş gibi hissediyorsanız ve bilinçli kendinizin artık bedeninizden ayrı olduğunu hissediyorsanız OBE’niz başarılıdır.

Bazı insanlar için bu noktaya gelmek çok fazla pratik gerektirir, ancak diğerleri için nefes almak kadar doğal geliyor. Her iki şekilde de, eğer arzu edilirse ve yeterince pratik yapılıyorsa, herkes için mümkün! Ruhunuzu vücudunuzdan tamamen kaldırmada sorun yaşıyorsanız, ilk önce sadece bir elinizi veya bacağınızı kaldırmayı deneyin. Odada hareket edene kadar pratik yapmaya devam edin.

  Günde 750 bin lira harcıyorum SİNERJİİ

Vücuduna dön. Ruhun daima vücuda görünmez bir kuvvetle bağlı kalır, bazen “gümüş kordon” olarak adlandırılır. Kuvvetin ruhunuzu bedeninize geri getirmesine izin verin. Vücuduna tekrar gir. Parmaklarınızı ve ayak parmaklarınızı hareket ettirin – fiziksel olarak, sadece zihninizde değil – ve tam bilince kavuşmanıza izin verin.

Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?

Astral seyahate çıkmış kişiler veya çıktığını iddia eden kişilerin uyguladıkları belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bunlardan ilki ve en kolayı nefes tekniğidir, düzenli ve çok hızlı olmayacak şekilde nefes alıp verin ve bunu devam ettirin. Aldığınız tüm nefesi dışarı vermeye çalışın. 4-5 saniyelik bir süre bunun için yeterli olacaktır. Bunu düzenli yapmak konsantrasyon sağlar. 

Gevşeme tekniği; astral seyahat öncesinde kaslarınızı gevşeterek vücudunuzu hazırlayabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz imgeleme tekniği de sıkça kullanılan bir tekniktir.

Rüya Günlüğü Tutmak Yardımcı Olabilir

Rüya günlüğü dediğimiz aslında bildiğimiz günlük tutmakla aynıdır. Sadece gördüğümüz rüyaları kaydettiğimiz defter rüya günlüğü olarak adlandırılır. Çoğu zaman gördüğümüz rüyaları hatırlamayız, ancak hem bilinçaltı ile sık bağlantı kurabilmek hem de astral seyahate daha kolay hazırlanmak, imgeleme yapabilmek için rüya günlüğü tutmak faydalı olabilir. Yatağınızın hemen başında tutarsanız, uyandıktan sonra hemen yazabilirsiniz.

Astral Seyahat Günah mıdır?

Facebook’ta Diyanet’e sorulan ve alındığı belirtilen cevabın iligili kısmına bakalım;

Meseleye Parapsikoloji İlmi açısından bakacak olursak, İslam dini sırf bilimsel saiklerle işin özünü kavramaya matuf çalışmaları uygun görür. Eğer böyle bir astral seyahat’le insanlığa hizmet ve bilimsel gelişmelere katkı sağlanacaksa, İslam öğretisinin ön gördüğü ahlaki ilkeler çerçevesinde, müslümanların da bundan geri kalmaması gerekir.

AX MEDYA
sağlık sitesi takipçi satın al |-| nakliyat |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi
evden eve nakliyat |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat |-| IGBT tabanlı kompanzasyon |-| şehirlerarası evden eve nakliyat