15 Kasım 2020 Akrep Burcunda Yeniay

15 Kasım 2020 tarihinde saat 08:07’de Akrep burcunun 23 derecesinde bir yeniay meydana gelecek. İstanbul’a göre çıkartılmış Yeniay anı …

Yayınlama: 15.11.2020
19
A+
A-

15 Kasım 2020 tarihinde saat 08:07’de Akrep burcunun 23 derecesinde bir yeniay meydana gelecek. İstanbul’a göre çıkartılmış Yeniay anı haritasında yükselende Yengeç burcu var ve Ay ve Güneş haritanın 12. Evine düşüyor. Oğlak burcundaki Jüpiter’den destek alan Yeniay bilhassa Akrep, Yengeç ve Balık burçlarında Güneş’i, Ayı ve yükseleni olan birçok kişinin hayatında önemli yenilikleri taşıyabilir. Ancak dikkat edilmesi gereken bir hususta burada yeniayın tam karşısında Uranüs olması. Dolayısıyla ani ve beklenmedik bazı karşıt durumlar bu Yeniay sürecinde önem kazanabilir. Sinirsel gerginliklere, duygusal zorlanmalara da hazırlıklı olmamız gerektiğini vurguluyor olacak.

Aynı zamanda 15 Kasım tarihinde Mars’ta yaklaşık iki aydır yaptığı retro hareketini tamamlayarak ileri hareketine dönüyor olacak. Mars’ın retro sürecinde işlerimizi olması gerektiği şekilde ilerletmekte sorunlar yaşamış olabiliriz. Ancak 15 Kasım itibari ile kaldığımız yerden işlerimizi hızlı bir şekilde halledebiliriz. Yaşadığımız pürüzler, normal iş akışını sürdürmekte zorlandığımız tüm işlerimiz yoluna girecektir. Akrep yeniayını biliyorsanız öncelikle yükselen burcunuza göre okumanız iyi olacaktır.

Koç burçları ve yükselen Koç

Sevgili Koçlar, 15 Kasım tarihinde meydana gelecek Akrep burcundaki yeniay sizlerin ortak paylaşımlar alanınızda, nafaka süreçleriniz varsa onlarla ilgili ve miraslarınızla alakalı olarak yeniliklerin hayatınızda kendini göstermesine olanak sağlıyor olacak. Bu süreçte parasal kazançlarınızla ilgili gerginlikler, ani ve beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Bunlara karşı da hazırlıklı olmanızda yarar var. 15 Kasım tarihindeki bir diğer önemli olay ise burcunuzda geri gitmekte olan Mars’ın 10 Eylül tarihinden beri sürdürmekte olduğu geri hareketini tamamlaması ve düz harekete geçmesi olacaktır. Her türlü işlerinizde, mücadele verdiğiniz tüm konulardaki gecikmeler sonlanacak ve yeniden istediğiniz gibi aksiyon alabileceksiniz.

Boğa burçları ve yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, 15 Kasım tarihli Akrep yeniayı ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri de beraberinde getiriyor olacak. Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa yeniayın etkin olacağı 15 günlük süre boyunca ilişkiniz ciddi boyutlara taşınabilir. Eşinizle aranızda bir süredir problem yaşıyorduysanız eşinizin yakın çevresinin de desteğiyle artık bu sorunları geride bırakabilirsiniz. Ancak bu süreçte sizin burcunuzdaki Uranüs yeniaya karşıt açı yaparak sizin tarafınızdan ani ve beklenmedik durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Gerginliklere dikkat etmeli, öfkenizi kontrol altına almaya azami önem vermelisiniz. 15 Kasım tarihindeki bir diğer önemli olay ise 10 Eylül tarihinden bu yana geri hareket etmekte olan Mars’ın ileri hareketine geçmesi olacaktır. Hastaneler veya kapalı ortamlarla ilgili konularınızda bir türlü işleriniz yolunda gitmediyse, Mars’ın ileri hareketi ile beraber istediğiniz şekilde aksiyon alabileceksiniz.

İkizler burçları ve yükselen İkizler

Sevgili İkizler, 15 Kasım tarihindeki Akrep Yeniayı sizlerin çalışma alanlarınızı ve günlük rutin işlerinizle alakalı olarak hayatınızda önemli yenilikler getiriyor olacak. Ne zamandır ofis ortamınızda yenilikler yapmayı düşünüyorduysanız bu yeniay ile birlikte bunun için ihtiyaç duyduğunuz parasal desteği sağlıyor olacaksınız. Ancak bu süreçte hastaneler ve kapalı ortamlarla alakalı olarak meydana gelebilecek beklenmedik durumlara karşı temkinli olmanızda yarar var. 15 Kasım tarihinde aynı zamanda Mars gezegeni de ne zamandır sürdürmekte olduğu geri hareketini tamamlıyor ve ileri hareketine başlıyor olacak. Sosyal çevrenizde daha kendinizi öne çıkarabileceğiniz bir süreç sizler için Mars’ın ileri hareketi ile birlikte başlıyor olacak. Aynı zamanda kariyerinizden elde ettiğiniz kazançlarınızda sıkıntı yaşadıysanız şimdi bu işleriniz düzeliyor olacak.

Yengeç burçları ve yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler, 15 Kasım tarihinde Akrep burcunun 23 derecesinde bir yeniay meydana gelecek. Yeniay sizlerin çocuklar, kreatif uğraşlarınız ve aşk hayatınızla ilgili konularınızı etkiliyor olacak. Eşiniz veya çok yakın bir arkadaşınızdan da bu süreçte destek görebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız güzel gelişmeler kapıda olabilir. Uranüs arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızdan yeniaya bir karşıt açı yaparak beklenmedik bazı gerginlikleri tırmandırabilir. Bu nedenle arkadaşlarınızla aranızda sizin önem verdiğiniz konularınız ile ilgili bazı tatsız durumlar yaşanabilir. Mars retrosunu 10 Eylül tarihinden bu yana kariyerinizle alakalı olarak yaşıyordunuz. Patronlarınızdan bu süreçte sizi kısıtlayıcı, atmak istediğiniz adımları engelleyici birtakım zorlaştıran durumlara maruz kalmış olabilirsiniz. 15 Kasım tarihi itibari ile bu alanlardaki sorunlarınız son buluyor olacaktır.

Aslan burçları ve yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar, 15 Kasım tarihinde Akrep burcunun 23 derecesinde meydana gelecek olan bir Yeniay var. Bu yeniay ile birlikte yeni bir alabilirsiniz, evinizi satmayı planlıyorsanız olumlu geri dönüşler hayatınızda yaşanabilir. Aynı zamanda sizin adınıza çalışanlardan da göreceğiniz destekler hayli değerli olacaktır. Ancak bu süreçte patron veya otorite figürlerinizden kaynaklanan gerginlikler söz konusu olabilir. Bu süreçte onlarla beklenmedik tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. 15 Kasım tarihindeki bir diğer önemli olay ise 10 Eylül’den bu yana geri hareketini sürdürmekte olan Mars’ın ileri hareketine geçmesi olacak. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili her türlü işlerinizde sizi bekleten, aksiyon almanızı zorlaştıran birçok etkiye Mars retrosu sürecinde maruz kaldınız belki ancak şimdi işlerinizin eski hızında gittiğine şahit olabilirsiniz. Eşinizin yakın çevresi ile alakalı olarak da bu süreçte sizi kısıtlayan birtakım durumlar yaşadıysanız şimdi bunların bir son bulması durumu sizler açısından olumlu olacaktır.

Başak burçları ve yükselen Başak

Sevgili Başaklar, 15 Kasım tarihindeki Akrep yeniayı sizlerin kısa seyahatlerinizle ilgili konularınızda sizleri etkileyecektir. Yeni bir araba satın alabilirsiniz. Bunu çocuklarınızın yardımını alarak da yapmanız mümkün olabilir. Kardeşlerinizin hayatlarındaki yeniliklerde sizleri mutlu edecektir. Ancak bu süreçte Uranüs yurtdışı ile olan kontaklarınız veya hukuksal meseleleriniz ile ilgili konularda beklenmedik pürüzler çıkartabilir. Mars Retrosu 10 Eylül tarihinden itibaren sizlerin ortak paylaşımlar, krediler ve miraslarınızı ilgilendiren alanınızda işlerin bir türlü istediğiniz şekilde ilerlememesine yol açmış olabilir. 15 Kasım tarihi itibari ile Mars’ın ileri hareketine geçmesi ile birlikte tüm bu alanlardaki duraksayan, ağır ilerleyen işlerinizde yoluna girecektir.

Terazi burçları ve yükselen Terazi

Sevgili Teraziler, 15 Kasım tarihinde Akrep burcunun 23 derecesinde saat 08:07’de meydana gelecek olan yeniay sizlerin parasal kazanımlarınızı etkiliyor olacak. Yeniayın etkili olacağı 15 günlük süre boyunca yeni bir kazanç kapısı sizler için aralanabilir. Ailenizden bir büyükten alacağınız yardımla birlikte kazancınızı arttıracak yeni bir yol bulabilirsiniz. Ortak paylaşımlarınızla ilgili konularda ise dikkatli olmanız gereken bir süreç var. Ortaklık yaptığınız insanlar varsa bu süreçte hisseli kazanımlarınızı veya ödemelerinizi iyi kontrol etmenizde yarar var. Mars retrosunun 15 Kasım tarihinde ileri hareketine başlaması ile birlikte sizlerde ikili ilişkilerinizde yaşadığınız zorlukların sonuna geliyor olacaksınız. Eşinizle birlikte veya uzun soluklu beraberliğinizdeki kişi ile adım atmaktan çekindiğiniz her ne varsa 15 Kasım itibari ile cesaretle adım atabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, 15 Kasım tarihli Akrep yeniayı şüphesiz en çok sizi etkiliyor olacak. Aldığınız eğitimler, kardeşleriniz, yakın çevreniz, iletişimsel her türlü konu ve durumlarla ilgili alacağınız destekler ile birlikte bireysel ve sağlık konularınızı da ilgilendirecek önemli yeni oluşumlar içerisine girmeye hazır olmalısınız. Başlatacağınız her ne olursa sizin için güzel etkilere sahip olabilir. Ofis ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde, çalışmalarınızda 10 Eylül tarihinden bu yana işler istediğiniz şekilde gitmiyor olabilir. Ancak 15 Kasım tarihinde nihayet Mars geri hareketini tamamlayıp ileri doğru gitmeye başlayacak. Sizlerde bu süreçten sonra işlerinizde eskisi gibi ilerleyebileceksiniz.

Yay burçları ve yükselen Yay

Sevgili Yaylar, Kasım ayının 15’inde Akrep burcunda meydana gelecek olan yeniay sizlerin hastanelerle ilgili konularda veya kapalı ortamlarla ilgili konularınızda birtakım yenilikler içerisinde olmanızı sağlayabilir. Parasal kazanımlarınızla ilgili destekleyici etkiler arka plandaki çalışmalarınıza hız kazandırabilir. Ne zamandır hem parasal açıdan hem de cesaret edip adım atamadığınız bir hastane süreciniz varsa Akrep yeniayı ile birlikte bu süreci başlatabileceksiniz. Ancak bu süreçte günlük rutin işlerinizdeki beklenmedik pürüzler can sıkıcı olabilir. 15 Kasım tarihinde meydana gelecek bir diğer önemli olay Koç burcunda geri gitmekte olan Mars’ın 10 Eylül tarihinden beri sürdürmekte olduğu retro hareketini bitirmesi ve düz harekete geçmesi olacaktır. Çocuklarınızı ilgilendiren her türlü işlerinizde veya aşk hayatınızla ilgili mücadele verdiğiniz tüm konularda gecikmeler sonlanacak ve yeniden işlerinizi yoluna sokabileceksiniz.

Oğlak burçları ve yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, Akrep yeniayı 15 Kasım tarihinde saat sabah 08:07’de meydana geliyor olacak. Yeniay ile birlikte sosyal ve arkadaş çevrenizde yeni bir oluşum içerisine girebilirsiniz. Kendinizde bu yeni çevrenize önemli destekler sağlıyor olacaksınız. Ayrıca kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerinizde de önemli bir yenilik içerisine girebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili beklenmedik gerginlikler ise bu süreçte sizi yorabilir. Mars retrosunu 10 Eylül tarihinden bu yana evinizle alakalı konularda yaşıyordunuz. Aile bireylerinizle aranızda bu süreçte sizi kısıtlayan, atmak istediğiniz adımları engelleyici birtakım zorlaştıran durumlara maruz kalmış olabilirsiniz. 15 Kasım tarihi itibari ile bu alanlardaki sorunlarınızda sonlanıyor olacaktır.

Kova burçları ve yükselen Kova

Sevgili Kovalar, 15 Kasım tarihindeki Akrep yeniayı sizlerin kariyerinizle alakalı konularınızda ve üst, otorite figürlerinizle ilgili olarak yeniliklerin hayatınızda ortaya çıkmasına olanak sağlıyor olacak. Arkanızdan dönen işler bu süreçte siz farkında olmadan size önemli destekler sağlayabilir. Evinizle ilgili ve hatta ebeveynlerinizle ilgili konularda ise temkinli olmanızda yarar var zira ani birtakım gerginlikler sizleri bu süreçte yorabilir. 15 Kasım tarihindeki bir diğer önemli olay ise 10 Eylül’den bu yana geri hareketini sürdürmekte olan Mars’ın düz hareketine geçmesi olacak. Yakın çevreniz ile ilgili her türlü ilişkilerinizde sizi bekleten, aksiyon almanızı zorlaştıran birçok etkiye Mars retrosu sürecinde maruz kalmış olabilirsiniz ancak şimdi işlerinizin istediğiniz şekilde gittiğine tanık olacaksınız. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile alakalı olarak da bu süreçte sizi kısıtlayan birtakım durumlar yaşadıysanız şimdi bunların bir son bulması durumu sizler açısından olumlu olacaktır.

Balık burçları ve yükselen Balık

Sevgili Balıklar, 15 Kasım’da Akrep burcunun 23 derecesinde meydana gelecek olan Yeniay sizlerin yurtdışı, yabancılar, hukuksal işler alanınızda sizi etkiliyor olacak. Yeni bir yüksek eğitime başlamayı düşünüyorsanız bu süreci değerlendirmenizde yarar var. Hukuksal konularınızla alakalı olarak da hayatınızda olumlu geri dönüşler yaşanabilir. Bununla birlikte bu süreçte arkadaşlarınızın da desteği hayli önemli olabilir. Ancak kardeşleriniz veya yakın çevrenizden kişilerle aranızda bu süreçte yaşanması muhtemel ani gerginliklere karşı temkinli olmanızda yarar var. Mars Retrosu 10 Eylül tarihinden itibaren sizin parasal kazanımlar alanınızda işlerin istediğiniz şekilde gitmemesine yol açmış olabilir. 15 Kasım tarihi itibari ile Mars’ın düz hareketine geçmesi ile birlikte kazanımlarınızdaki duraksayan işlerinizde yoluna girecektir.

Astrolog Ceylin Çelebi

Instagram: astrolifeceylin

YouTube

Ax Medya
sağlık sitesi takipçi satın al |-| nakliyat |-| instagram beğeni hilesi |-| arastir.net |-| vds satın al |-| wordpress cache |-| ofis taşımacılığı |-| APK indir |-| tv8 canlı izle |-| aydın haber |-| Tiktok Takipçi Hilesi |-| instagram izlenme satın al |-| antalya haber |-| ipek fal bilim merkezi
evden eve nakliyat |-| istanbul eşya depolama |-| kartal evden eve nakliyat |-| Ev Eşyaları Depolama |-| istanbul evden eve nakliyat |-| IGBT tabanlı kompanzasyon |-| şehirlerarası evden eve nakliyat