Isparta-Burdur kara yolunda, saat 12.10 sıralarında meydana gelen motosiklet kazası, bayram tatili için yola çıkan Eskişehirli Enes Turşan'ı hayattan kopardı. Kaza, Organize Sanayi Kavşağı yakınlarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Isparta'dan Burdur'a doğru seyir halinde olan 28 yaşındaki Enes Turşan yönetimindeki 55 ANV 47 plakalı motosiklet, sürücüsünün gidon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Motosiklet, refüj bariyerlerine çarptı ve çarpmanın etkisiyle savrulan Enes Turşan ve yolcu koltuğunda oturan 30 yaşındaki Nazlı T. yaralandı.

Egzozdan Bacağı Yandı, Ağır Yaralandı Egzozdan Bacağı Yandı, Ağır Yaralandı

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Enes Turşan, ambulans içerisindeki tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Nazlı T.'nin ise tedavisi hastanede sürüyor.

Enes Turşan’ın Eskişehir'de yaşadığı ve erkek kuaförü olduğu öğrenildi. Bayram tatili için çıktığı yolculukta meydana gelen bu elim kaza, sevenlerini yasa boğdu.

Editör: TUNAHAN ERTAN